Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Velkommen tilbage

Foto: Rådyr
Kære medlemmer af Kulturklub Rudersdal  
 
 
Lad os sammen tage hul på et efterår fuld af gode oplevelser. Denne gang byder Kulturklubben på lidt men godt. 2020 har været anderledes år end forventet, og der er meget, der skal være på plads, før kulturen kører på samme blus som før corona. Vi håber, I vil tage godt imod månedens klubtilbud.
 
God fornøjelse
 
Med venlig hilsen Reprise Teatret, Birkerød Bio, Gl. Holtegaard, Rudersdal Museer, MantziusLive og Rudersdal Bibliotekerne
 

Lad os ses i Reprisen

Foto: Beyond the visible
Reprisen byder indenfor til en filmoplevelse med Beyond the visible. 
 
I Hilma af Klints testamente befalede hun, at hendes abstrakte malerier først måtte udstilles mindst 20 år efter hendes død. Måske fordi hun også godt selv vidste, hvor langt forud for sin tid, hun var?
 
Klubfordel: Som klubmedlem opnår du 20 kr. i rabat på billetten. 
 
Dato og tidspunkt: Søndag den 6. september kl. 15.00
 
Sted: Øverødvej 10, 2840 Holte.
Køb billet
 

Rudersdal Museer byder på erindringscafé om 1950-60'erne og 1970-80'erne

Foto: Unge i 70'erne
Kom til erindringscaféer på Mothsgården, om dengang vi var unge. Få genoplevet den søde, svære, vilde ungdom når Rudersdal Museer inviterer i forbindelse med den nye særudstilling: Ungdomskultur – Fra brillantine til Barbie Girl.
Vi serverer kaffe og kage og et glas vin.
 
Klubfordel: 60 kr. Billet købes ved indgangen. Kr. 40, for medlemmer af Kulturklub Rudersdal. Begrænset antal deltagere. Tilmelding nødvendig til museet på mail: museum@rudersdal.dk med angivelse af dato for det arrangement, du vil deltage i.
 
Dato: 10.09. kl. 19: 50-60erne kl. 19- ca. 20:30 Dato: 17.09. kl. 19: 70-80erne Kl. 19-ca. 20:30 
Hvor: Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte. 
Læs mere
 

Sinne Eeg Group på MantziusLive

Foto: Stine Eeg
Oplev hele 4 Ben Webster Pris-vindere på samme scene! Med sikker intonation, stærk rytmisk sans og en charmerende sceneoptræden betager Sinne Eeg publikum over hele verden. Hun har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man til overflod kan opleve i form af både fraseringer og overlegne scat-improvisationer.
 
Denne aften toppes af med Sinnes hold, som samler intet mindre end 4 tidligere Ben Webster Pris-vindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group.
 
Bemærk: MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Koncerten er udelukkende for et siddende publikum og med begrænset publikumskapacitet.
 
KLUBFORDEL: Klubrabat: 14%. Klubmedlemmer kan købe billetter til koncerten for 215 kr. + gebyr (normalpris: 250 kr. + gebyr), så længe billetter haves. "JAZZ, FOOD & WINE"-kombi. billet er ikke omfattet af rabatten.  
 
Dato og tidspunkt: 19. september kl. 20 (dørene åbner kl. 19)  
Sted: MantziusLive Johan Mantzius Vej 7A 3460 Birkerød
 
Besøg MantziusLives hjemmeside: MantziusLive
Køb billet
 

David Trads og Sara Maria Glanowski på hovedbiblioteket

Foto: Amerika på vrangen
Fra de fattigste miljøer i New York og middelklassens midtvesten til Texas, konspirationsteoriernes højborg i syd. Tag med USA-eksperterne David Trads og Sara Maria Glanowski på et medrivende roadtrip gennem den amerikanske virkelighed lige nu, hvor polariseringen i skyggen af corona aldrig har været større. Hvad er det for et land, der 3. november går til valg om ikke bare et præsidentembede, men verdens mest magtfulde post? Og hvem er amerikanerne, der stemmer om deres – og til en vis grad – vores fremtid?
 
David Trads er en af Danmarks mest anerkendte USA-analytikere, journalist og forfatter til den aktuelle og kritikerroste Amerika, hvor er du? Sara Maria Glanowski er journalist, bosiddende i New York, et af coronaudbruddets største epicentre, og forfatter til den dokumentariske bog Skyggebokser, der tog anmelderne med storm med sin stærke fortælling om et USA på vrangen. Vær med, når vi spørger dem: 'Hvem bliver USA’s næste præsident?' Arrangeret i samarbejde med AOF.
 
KLUBFORDEL: Klubrabat: 20%, normalpris: 75 kr. Klubpris: 60 kr. HUSK: Billetkode: Kulturklubben 
 
Dato og tidspunkt:  01.10.20 kl. 19.00.
Sted: Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. 
 
Yderligere infomation: Amerika på vrangen
Køb billet
 

Flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk