Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Novembertilbud

Kære medlemmer af Kulturklub Rudersdal  
 
Novemberkulden står for døren, men vi har muuuligvis nogle tilbud, som du har lyst til at varme dig på. Tag på (u)hyggelig Allerhelgenstur, nyd en eftermiddag i biografen eller kom ud og hør lidt god musik til en god pris. Og så har vi en lille quiz til jer, hvor Rudersdal Bibliotekerne har sat et foredrag og en bog med Jeanette Varberg på højkant!  
 
Husk at hold øje med retningslinjerne og eventuelle aflysninger i forbindelse med corona.
 
Rigtig god fornøjelse fra Reprise Teatret, Rudersdal Museer, MantziusLive, Gl. Holtegaard, Birkerød Bio og Rudersdal Bibliotekerne
 

Allehelgenstur i Søllerød

TID & STED:
Søndag, 1. november kl. 14-16, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte
 
Tag med Historisk Arkiv på en spændende og (u)hyggelig tur omkring Mothsgården og på Kirkegården i Søllerød, mens mørket falder på. På turen vil vi fortælle om Allehelgens og Halloweens sagn, myter og traditioner i Danmark. På kirkegården handler det om begravelsesskikke og folks forhold til døden gennem tiderne. Herunder hvorfor kirkegårdene ser ud, som de gør i dag, og hvordan bl.a. den store frygt i 1800-tallet for at blive levende begravet påvirkede gravskikkene. Der bliver også plads til at besøge nogle af kirkegårdens mest ikoniske og interessante gravsteder og til lidt kulørte røverhistorier om mord, hekse og et par lokale spøgelser.   
  
KLUBFORDEL:
Rabat 20 kr. (normalpris voksne 60 kr., klubpris 40 kr. Børn u. 18 år fri entre).
Tilmelding nødvendig på: arkiv@rudersdal.dk eller telefon 46115650.
Læs mere / køb billet
 

Bo Evers på MantziusLive

TID & STED:
Onsdag den 4. november kl. 20 (dørene åbner kl. 19), MantziusLive, Johan Mantzius Vej 7A, 3460 Birkerød

Lær en af landets mest unikke sangsmede at kende! Har man først hørt Evers’ charmerende rim én gang, ved man, at hans forfriskende tekstunivers er en oplevelse i sig selv. Sangsmeden udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- og viseunivers med alt fra Django Reinhardtsk gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk. Få gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når Bo Evers besøger Birkerød med band.

KLUBFORDEL:

Klubrabat: 21%. Klubmedlemmer kan købe billetter til koncerten for 150 kr. + gebyr (normalpris: 190 kr. + gebyr), så længe billetter haves. Medlemskort skal fremvises ved ankomst. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Køb billet
 

Rabat på matinée-forestillinger i Reprisen

 
TID & STED: 
Hele november, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
I hele november måned kan du få rabat på vores tidlige eftermiddagsforestillinger i hverdagene. Dvs. film som spiller kl. 16:30 eller tidligere fra mandag til fredag.
 
KLUBFORDEL: 
20% rabat (normalpris: 80-95 kr., klubpris: 64–76 kr.)
Kan kun købes i biografen, husk dit medlemskort.
Se program
 

Vind billetter og signeret bog

TID & STED:
Onsdag den 18. november kl. 18.30, Hovedbiblioteket Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
 
FORFATTERMØDE: JEANETTE VARBERG Viking – ran, ild og sværd
Fortællingen om vores barske forfædre er broderet med eventyr, krigerkonger, magtfulde dronninger, plyndringer, erobringer, slavehandel, kærlighed, familiefejder, handel med fjerne lande og ypperligt politisk håndelag.  
 
Ingen fortæller dén historie bedre end Jeanette Varberg, arkæolog, museumsinspektør på Nationalmuseet og prisbelønnet forfatter til bl.a. det historiske værk Vikinger – ran, ild og sværd, der med en tour de force gennem 800 år af vores fælles fortid åbner for en ny forståelse af, hvem vikingerne var. 
 
QUIZ & VIND:
Vind 2 billetter til det udsolgte arrangement af en værdi af 50 kr. stykket samt et signeret eksemplar af Jeanette Varbergs bog ”Vikinger – ran, ild og sværd” til en værdi af 400 kr. (Udleveres og signeres ved arrangementet.)
 
SPØRGSMÅL:
Hvilket område på Nationalmuseet er Jeanette Varberg museumsinspektør for?
(Tip: Kig på Nationalmuseets hjemmeside).
 
Send dit svar til kulturklub@rudersdal.dk senest den 5. november 2020, så trækker vi lod mellem de rigtige svar. Vinderne får direkte besked.
Læs mere
 

TALK: Krukken & kulturhistorien

TID & STED:
Tirsdag, 10. november kl. 17. Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte
 
Oplev ph.d. Rune Frederiksen, klassisk arkæolog og Samlings- og forskningschef på Glyptoteket, introducere keramikkens rolle i kunst- og kulturhistorien på Gl. Holtegaard i forbindelse med udstillingen ’FED LER’. Keramiske krukker og potteskår er en af vores vigtigste kilder til viden om fortidens kulturer og kunst. Tidlig keramik fortæller meget om menneskets trang til at udtrykke sig kunstnerisk og vidner om, at fænomenet går mange tusinder af år tilbage. Alle deltagere, der har lyst, får undervejs en klump ler i hånden og en enkel opgave.   
 
KLUBFORDEL:
Pris: 10 kr. rabat på normal arrangementséntre (á 95 kr.)
Køb din billet til Gl. Holtegaards arrangement på www.glholtegaard.dk eller på dagen på Gl. Holtegaard, hvis der stadig er billetter.
Læs mere
 

Gratis kaffe og marcipanbrød i Birkerød Bio

TID & STED: 
Hele november måned i Birkerød Bio, Hovedgaden 34, 3460 Birkerød
 
Birkerød Bio giver en gratis kop kaffe og et marcipanbrød ved køb af biografbillet til en film i oktober måned.
 
KLUBFORDEL:
En gratis kop kaffe og et marcipanbrød. Normalpris: 37 kr. for kaffe inklusiv marcipanbrød Klubpris: Gratis (ved køb af billet til en film). Vis blot dit klubkort.
 
Se her hvilke film, du kan se i Birkerød Bio: 
Se program
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk