Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Forår i Kulturklubben

Kære medlemmer,
 
Først og fremmest vil vi gerne sige tak for den store deltagelse i vores nytårsquiz. Vi har fundet de heldige vindere, der har fået direkte besked.
 
På trods af coronanedlukninger har vi fundet nogle gode kulturtilbud frem til jer i dette forårets første nyhedsbrev. Og der er også en enkelt klubfordel at hente - bogstavelig talt!
  
Rigtig god fornøjelse til vi ses igen fra
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 
PS: Husk at hold øje med retningslinjerne og eventuelle aflysninger i forbindelse med corona.
 

TRINE SØNDERGAARD: Nearly Now

Du kan nu smugkigge ind i udstillingen TRINE SØNDERGAARD: Nearly Now på Gl. Holtegaard gennem huller i vinduerne både fra havesiden og fra forsiden af udstillingsbygningen – der er sat gule stiger op til formålet!  
 
Suppler dit ‘smugkig’ ind i udstillingen med en komplet online 3D visualisering af udstillingen, der ligger gratis tilgængelig på kunsthallens hjemmeside.   www.glholtegaard.dk     
 
Foto: Emilie Søgaard
Kig med
 

Gratis kaffe i Mothsgårdens café og butik

Mothgårdens museumsbutik er åben! Vi må endnu ikke åbne museerne, men vi må gerne holde åbent i museumsbutikken på Mothsgården. Så kom og få en lille fornemmelse af den forhåbentlig snarlige genåbning af museerne. Vi sælger kaffe, sodavand og is ”to go”. Du kan også købe den fineste påskepynt og sjovt og spændende kvalitetslegetøj til børnene.  Og for kun 20 kr. kan man købe en spændende påske-krea-pose med alt, der skal til for at lave byens flotteste påskeæg.
 
KLUBFORDEL:
Som en hilsen til Kulturkubbens medlemmer indtil vi kan åbne museerne igen, byder Rudersdal Museer på en gratis kop kaffe to go i resten af marts til og med 5. april Kig forbi Mothsgårdens butik alle dage tirsdag-søndag og i påsken kl. 11-16!
 

Bibliotekets Forårs- og sommerprogram er landet

Lige nu kan du ikke hente et trykt program på biblioteket, som du plejer. I stedet har biblioteket faktisk gjort det endnu nemmere for dig at få fat i det nye program.

Du kan nemlig downloade programmet til din egen skærm lige her. Ligesom du kan finde alle oplysninger om vores arrangementer her i kalenderen på rudbib.dk.

Rudersdal Bibliotekerne glæder os sådan til at møde dig i en ny sæson fyldt med nye måder at være sammen om litteratur og viden.

Læs mere
 

Kender du RudersdalRutens app?

Opdag ruter og grønne oaser, når du bevæger dig rundt i Rudersdal med RudersdalRutens Univers’ app på mobilen. App'en giver et godt overblik over mulighederne for at cykle, løbe, gå og opleve i RudersdalRutens Univers. Du kan fx finde korte og lange ruter Kulturslangen og de mindre ture som Næsseslotsturen, Maglemoseturen eller Vedbækturen eller du kan opdage RudersdalBjerge, der er ni høje punkter lige til at bestige. Hent app’en i App-store eller Googleplay - søg blot på RudersdalRutens Univers.
Læs mere
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk