Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i maj

Kære medlemmer,
 
Solskinnet tiltager i styrke, og det gør genåbningerne også. Nu åbner bibliotekerne, kunsthallerne og museerne – og snart kan vi også igen gå i biografen og til koncert. Omend der stadig vil være retningslinjer, der skal følges, så kan du i dette nyhedsbrev læse, hvad vores kulturinstitutioner har i posen til dig som kulturklubsmedlem i maj måned!
  
Rigtig god fornøjelse fra
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 
PS: Husk at hold øje med retningslinjerne og eventuelle aflysninger i forbindelse med corona.
 

Repeatles på MantziusLive

TID & STED:
Den 8. maj kl. 20 (dørene åbner kl. 19), MantziusLive Johan Mantzius Vej 7A 3460 Birkerød  
 
Glæd dig igen at nyde lyden af "Abbey Road" / "Let It Be" / "Best of Beatles" live og lige midt i Birkerød, når MantziusLive genåbner igen fra 6. maj! Den 8. maj markerer Danmarks bedste Beatles-coverband nemlig 50-året for det legendariske album "Let It Be" (1970) på bagkant og højner den toptunede setliste med flere af deres egne, personlige favoritsange fra The Beatles' uudtømmelige sangreservoir, når de spiller hjemmebanen i Birkerød. Koncerten er for et siddende publikum, og COVID-19 retningslinjer vil være gældende.  
 
KLUBFORDEL:
Særlig klubrabat 22%.  Klubmedlemmer kan købe billetter i forsalg til 180 kr. inkl. gebyr indtil 07.05.2021 (normalpris: 230 kr. inkl. gebyr).
 
Rabat kan kun indløses ved køb online i forsalg – der sælges ikke rabatbilletter i døren til dette arrangement. Bemærk: Der er et meget begrænset antal rabatbilletter til rådighed. Rabatten udløber d. 07.05.2021.  
 
 
MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af livearrangementer. Ændringer på koncerten kan forekomme. Hold dig orienteret på MantziusLive.dk.
Køb billet
 

Byvandring i Søllerød

 
TID & STED:
Torsdag den 6. maj kl. 17-18. Mødested: Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte     
 
Kom med på en historisk byvandring i det gamle Søllerød omkring gadekæret og hør om Søllerød landsbys udvikling fra kirkens opførelse omkring 1180 og frem til nyere tid. Om kirken, Mothsgården og de andre landsteder og butiksmiljøet. Om Søllerød slot, H. C. Andersen og historien om det gamle rådhus. Tilbage ved gadekæret slutter vi af ved kroen.
 
KLUBFORDEL:
Normal pris kr. 60. Pris medlemmer kr. 40.
Tilmelding
 

Eftertanker: Per Schultz Jørgensen & Anette Prehn

TID & STED:
17. maj kl. 19, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
 
Hvad har vi og især vores børn brug for nu – til at navigere i en stadig mere kompleks fremtid? Vær med, når Per Schultz Jørgensen og Anette Prehn, to af landets mest anerkendte eksperter i børn, familier og mental sundhed, giver deres bud på, hvordan børn får et solidt indre kompas. Det handler bl.a. om stier i hjernen, der udvikler empati, sociale færdigheder og indre ro. Og om at bidrage til fællesskabet og få handlekraft og livsmod med i rygsækken. Hør og spørg, hvad du selv kan gøre - som mor og far.
 
KLUBFORDEL:
20% rabat på billetten. Normalpris 75 kr. Klubpris 60 kr.
Anvend billetkode: Kulturklub21
 
Køb billet
 

Genåbningsfilm: Minari

TID & STED:
Lørdag d. 8. maj kl. 14:30 i Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte  
 
Vi skåler for genåbningen af Reprisen og viser det Oscarnominerede drama MINARI, der handler om en koreansk familie, der køber en gård i Arkansas i håbet om at udleve den amerikanske drøm. Der serveres vin på husets regning.  
 
KLUBFORDEL:
20 % rabat. Alm. pris: 90 kr. Klubpris: 72 kr.
Køb billet
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk