Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i juni

Kære medlemmer,
 
Denne gang har vi rystet godteposen og tilbyder dig klubrabat på historisk vandretur og foredrag med manusforfatter Anders Frithiof August, der har tryllet Jussi Adler Olsens 'Marco Effekten' fra bog til film. Du kan også opleve Techo-botanik under Bloom-festivalen eller komme til forfattersamtale med Anne Lise Marstrand-Jørgensen og podcasteren Gry Jexen.
 
Så der er ingen undskyldning for ikke at sparke sommeren i gang med nye input og oplevelser!
  
Rigtig god fornøjelse fra
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 
PS: Husk at hold øje med retningslinjerne og eventuelle aflysninger i forbindelse med corona.
 

Tag med på kulturhistorisk vandretur i Geelsskov

Geels bakke fra sydsiden ca. år 1851
 
TID & STED:
Søndag den 13. juni 20121 kl. 14–16. Mødested: Ved milepælen på Kongevejen på sydsiden af Geels Bakke. Max 25 deltagere. Ved mindre end 3 deltagere aflyses.
 
Temaet for turen vil være historien om skovene, vejene og landskabet i Rudersdal. Svend Christensen og Anne Gurlev fortæller om menneskets udnyttelse af skoven gennem tiden. Hør også de spændende historier om skovbrugets udvikling, oldtidens marksystemer i Geelskov, om den gamle Alvej og om dengang Kongevejen var en betalingsvej. Turen er primært henvendt til voksne og er på ca. 4,5 km. Den forventes gennemført på 2 timer inkl. stop til fortællinger. Deltagerne bør være forholdsvis godt gående, da mindre stier indgår på turen. 
 
KLUBFORDEL:
Pris: Normal 60 kr. / børn under 18 år gratis / Kulturklub Rudersdal kr. 40,- 
Køb billet
 

Marco Effekten: Fra roman til manus

TID & STED:
Onsdag d. 2. juni kl. 20:00, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Hvordan bliver en roman til et manuskript? Hvad skal med og hvad kan man udelade? Anders Frithiof August har arbejdet som manusforfatter i næsten 15 år og er aktuel med MARCO EFFEKTEN - baseret på Jussi Adler Olsens roman af samme navn. Hør ham fortælle om sin arbejdsproces, når han introducerer filmen denne aften.
 
KLUBFORDEL:
20 % rabat. Alm. pris: 90 kr. Klubpris: 72 kr.
Billetter
 

Bloom Special Edition – Techno-botanik

TID & STED:
Lørdag, 26. juni kl. 13-16:30, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte  
 
Oplev den aktuelle billedkunstner Jesper Just i selskab med naturvidenskabelige forskere, forfattere og andre fagligheder, når Gl. Holtegaard i samarbejde med Bloom - festival om natur og videnskab inviterer til en eftermiddag om kunst og naturvidenskab i den sommergrønne barokhave. Sceneprogrammet i haven er for voksne. Det kreative værksted i udstillingen JESPER JUST: Seminarium er åbent for såvel børn som voksne.  
 
KLUBFORDEL:
10 kr. rabat på normal arrangementsentré (á 95 kr.). Køb din billet til Gl. Holtegaards arrangement på glholtegaard.dk eller på dagen på Gl. Holtegaard, hvis arrangementet ikke er udsolgt online.
Læs mere
 

Forfattersamtale: Anne Lise Marstrand-Jørgensen & Gry Jexen

TID & STED:
3. juni kl. 18.30, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød  
 
Anmelderroserne har med rette regnet ned over Anne Lise Marstrand-Jørgensens storslåede historiske roman ”Margrete I” om Valdemar Atterdags datter, der som 10-årig giftes væk til Norges konge og selv ender som dronning af et samlet Norden og en af middelalderens mest betydningsfulde kvinder. Mød Anne Lise Marstrand-Jørgensen i samtale med historiker og Birkerødborger, Gry Jexen, der står bag den prisbelønnende podcast Kvinde Kend Din Historie, hvor betydningsfulde, men oversete kvinder får den plads i historien, som de fortjener. Kom til en aften i selskab med Margrete I og historiens andre stærke kvinder.
 
KLUBFORDEL:
20% rabat på billetten. Normalpris 75 kr./Klubpris 60 kr. Billetkode: Kulturklub21 
 
Køb billet
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk