Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i september

Kære medlemmer,
 
Sommeren går på hæld og Kulturklubben er tilbage, klar med en ny omgang kulturoplevelser til dig.
 
Det er blevet tid til årets Golden Days festival og denne gang er temaet antikken. Det afspejler også et par af vores tilbud denne måned: Gå en filosofisk tur i Gl. Holtegaards barokhave eller nyd musik med inspiration fra antikkens myter, når de to virtuoser Mathias Heise (mundharpe) og Bjarke Mogensen (akkordeon) besøger Reprisen med dens klassisk inspirerede ydre.
 
  
Rigtig god fornøjelse fra
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 
PS: Husk at hold øje med retningslinjerne og eventuelle aflysninger i forbindelse med corona.
 

Eksklusiv omvisning for Kulturklubben i særudstillingen ”Pestilens – livet i epidemiernes skygge”

TID & STED:
Torsdag d. 23. september kl. 17-18. Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte
 
Selvom vi anså epidemier for at være et overstået kapitel i vores del af verden, har vi gennemlevet godt halvandet år i coronapandemiens skygge. Hvis du ikke har fået nok af isolation, smittekæder, vaccinetvang og tvivlsomme ideer til behandlinger, så kom og se den aktuelle coronapandemi i lyset af fortidens epidemier.  
 
Hør om om, tidligere smitteopsporing og -begrænsning - på godt og ondt. Og hør om pestlægen med fuglenæbsmasken, den kloge kone, der kurerede sygdomme med pinde i en gryde.  Udstillingen har både både nationalt og internationalt præg og fokus på lokale historier fra Rudersdalegnen.  
 
KLUBFORDEL:
Specialpris kr. 40,- (spar kr. 20,-). Max 16 billetter efter først-til-mølle-princippet. Bestil på museum@rudersdal.dk senest onsdag d. 21. september 2021.
Køb billet
 

Bibliotekernes store efterårsprogram er på gaden!

Biblioteket byder velkommen med en nogenlunde postcoronanormaliseret hverdag og et nyt arrangementskatalog og masser af gode tilbud i efteråret! Glæd dig til forfattermøder, børns læselyst, filosofiske saloner, unges stemmer, hjemstavnsdigte, Golden Days-arrangementer og meget mere! 
Læs mere
 

Filosofisk gåtur i Gl. Holtegaards barokhave

TID & STED:
Fredag, 17. september kl. 16:30. Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte
 
Gå i de store tænkeres fodspor på en filosofisk spadseretur med 1-2 samtalepartnere i Gl. Holtegaards smukke barokhave. Hvilke veje vælger du fx i livet? Hvordan ser du på verden omkring dig? Antikkens filosoffer hverken læste eller skrev sig til filosofisk indsigt – de gik og førte samtaler!
 
Med på turen får I 52 dialogkort med spørgsmål, der åbner jeres samtale. Kom alene og bliv matchet med en samtalepartner, eller tag venner/familie med og kast jer ud i nye samtaler. Der er forfriskninger undervejs. Også for større børn.
 
Arrangementet er blevet til i samarbejde mellem Gl. Holtegaard, Rudersdal Kommune og Golden Days-festivalen. Dialogkortene er udviklet af Sophienholm og Nadja Pass.  
  
KLUBFORDEL:
10 kr. rabat på normal arrangementsentré (á 95 kr.)
Køb din billet til Gl. Holtegaards arrangement på www.glholtegaard.dk eller på dagen på Gl. Holtegaard, hvis arrangementet ikke er udsolgt online. 
Læs mere
 

Fra Athen til Holte: Mathias Heise & Bjarke Mogensen Duo

TID & STED:
Lørdag d. 11. september kl. 17:00. Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte  
 
Jazz møder klassisk musik, når de to virtuoser Mathias Heise (mundharpe) og Bjarke Mogensen (akkordeon) besøger Reprisen. Tag med på en musikalsk rejse gennem originale og klassiske kompositioner af bl.a. Bach og Debussy med inspiration fra antikkens myter, når vi under Golden Days hylder antikkens indflydelse på vores moderne verden. I samarbejde med MantziusLive.
  
KLUBFORDEL:
20 % rabat.   Alm. pris: 150 kr. Klubpris: 120 kr.
Billetter
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk