Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i november

Kære medlemmer,
 
For og fremmest vil vi gerne sige tak for et hyggeligt og tankevækkende Kulturklub-arrangement i tirsdags, det var rart at hilse på over 100 af vores medlemmer. Vores mere end 100 år gamle biograf, Reprisen, lagde rammer til et arrangement med god vin, lidt sødt og en yderst rørende film fra et mørkt kapitel i vores Danmarkshistorie. 
 
I november er der en række friske kulturelle arrangementer klar til jer med fine rabatter fra vores kulturinstitutioner. 
  
Rigtig god fornøjelse fra
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Forfattersamtale: Helle Vincentz & Jorden under mig

Tid og sted:
8. november kl. 19:00, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød  
 
Hvordan slår man rødder og finder fodfæste, når tilliden til verden knækker alt for tidligt? Helle Vincentz er kendt for spændende krimier, men i den nye erindringsroman Jorden under mig er det hendes egen fortid, hun efterforsker i en barsk fortælling om opvæksten på landet i fattigfirsernes Vestsjælland. Helle Vincentz rejser tilbage i en familiehistorie præget af indre kampe og udlængsel - ikke mindst hos den højtelskede, eventyrlystne og alkoholiserede far, der mod sin vilje kaldes hjem for at overtage familiegården og ender med at tage sit eget liv.  
 
Mød Helle Vincentz i samtale med Anette Liebmann, bibliotekar på Rudersdal Bibliotekerne og barndomsveninde fra Skælskør. Arrangeret i samarbejde med AOF.
 
Klubfordel:
20% rabat på billetten. Normalpris 75 kr. / Klubpris 60 kr. Billetkode: Kulturklub21
Billetter
 

The Dublin Legends (IE) på MantziusLive

TID & STED:
17. november kl. 20 (dørene åbner kl. 19) på MantziusLive Johan Mantzius Vej 7A, 3460 Birkerød  
 
Glæd dig til en aften i selskab med vaskeægte folkemusikalske legender og velkendte sange som "Whiskey in The Jar", "The Wild Rover", "Molly Malone" og mange flere. I 2021 kan du nemlig opleve Seán Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor i Birkerød, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners!
 
KLUBFORDEL:
Klubrabat: 16%. Klubmedlemmer kan købe billetter til koncerten for 295 kr. + gebyr (normalpris: 380 kr. + gebyr), så længe billetter haves. Billetter kan kun købes med klubfordel i entréen på koncertdatoen og mod fremvisning af medlemskort. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.  
 

Rabat på matinéeforestillinger

TID & STED:
1. – 30. november 2021 i Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte     
 
I november måned kan du få rabat på vores tidlige eftermiddagsforestillinger i hverdagene. Dvs. film som spiller kl. 15:30 eller tidligere fra mandag til fredag.    
 
KLUBFORDEL: 
20% rabat på billetten. Alm. pris: 80 – 100 kr. Klubpris: 64 – 80 kr. 
Billetter
 

Søde sømænd og muskuløse maskiner - GAN og seksualiteten

TID & STED:
Tirsdag, 23.november kl. 17 på Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte
 
Hør Politikens kunstkritiker Mathias Kryger og billedkunstner Rasmus Myrup diskutere en række værker af den svenske avantgardekunstner Gösta Adrian-Nilssons (GAN). Blandt GANs yndlingsmotiver er kække sømænd og maskinarbejdere med muskuløse kroppe. Denne eftermiddag vil Kryger og Myrup diskutere en række værker af kunstneren, der helt unikt forener futuristisk og kubistisk avantgardemaleri med homoerotiske motiver i en tid, hvor det er strafbart at udleve sin seksualitet som homoseksuel mand. Samtalen sættes i gang af Gl. Holtegaards direktør, Maria Gadegaard.
 
KLUBFORDEL:
Pris: 10 kr. rabat på normal arrangementsentré (á 95 kr.) Køb billet via billetlinket eller på dagen på Gl. Holtegaard, hvis arrangementet ikke er udsolgt online. 
Billetter
 

Søllerøds gemte og glemte historier

TID & STED:
11. november kl. 17-18 på Mothsgården, Søllerødvej 25. 
 
Kom med til et hyggeligt fyraftensforedrag om Søllerøds historie. Museumsinspektør Svend Christensen fortæller om kirken, kroen, slottet, det gamle rådhus, om dengang kommunekassen blev stjålet og meget mere. Museet serverer et glas vin.
 
KLUBFORDEL:
Halv pris på billetten, normalpris 60 kr. kulturklubmedlemmer 30 kr. Tilmelding: send en mail til museum@rudersdal.dk.
 
 

Birkerød Bio

TID & STED:
Hele november i Birkerød Bio.
 
KLUBFORDEL:
Birkerød Bio giver en kop kaffe og et marcipanbrød, ved køb af billet efter kl. 18:00. Værdi kr. 40,-
Billetter
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk