Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i marts

Kære medlemmer,
 
Vi indleder weekenden med friske kulturklubtilbud, og der er nogle rigtig spændende ting på plakaten, fra Rigoletto til pelikaner(!). Jeps, pelikaner, og vil du vide, hvad det handler om er det bare tage med Rudersdal Museer en tur tilbage til jægerstenalderen i Vedbæk. Der venter også naturoplevelser på biblioteket, hvor du kan tage med til Lofoten, eller måske er det tid til en mandetur på MantziusLive?
  
Rigtig god fornøjelse ønskes du af
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Rigoletto

TID & STED:
10. marts kl. 20:15 i Birkerød Bio. 
 
Tilbuddet fra Birkerød Bio er i marts billetter til ½ pris til operaen Rigoletto. Se den nye produktion af Verdi’s Rigoletto, instrueret af Oliver Mears – streamet fra The Royal Opera House Covent Garden. I denne produktion kan man se Verdi’s mesterværker som et moderne moralestykke, der sætter magt op mod uskyldighed,
skønhed mod grimhed i en ubarmhjertig verden af luksuriøs dekadence, korruption og socialt forfald.
 
KLUBFORDEL:
Billetter til ½ pris til operaen Rigoletto, normalpris kr. 200,-
Billetter
 

Mennesker, pelikaner og sumpskildpadder i Vedbæk for 7.000 år siden.

TID & STED:
Søndag den 13. marts 2022, kl. 10. Mødested: Parkeringspladsen ved Vedbæk Station og Vedbæk Skole Henriksholms Allé 2, Vedbæk.
 
Tag med Rudersdal Museer på en familietur 7.000 år tilbage i tiden til stenalderjægerne i Vedbæk. Dengang var det varmt - rigtig varmt, og dengang levede der både pelikaner og sumpskildpadder i Vedbæk. Stenalderjægerne i Vedbæk levede i det varmeste klima, der er målt siden sidste istid. I Vedbæk Maglemose ses nogle af sporene efter de forhistoriske klimaforandringer tydeligt. Klimaforandringer som også gav forandringer i landskab, dyre- og planteliv og menneskers tilværelse. Vi besøger nogle af jægerstenalderens bopladser i Vedbæk Maglemose og kommer tættere på livet i Vedbæk på stenalderjægernes tid.    
 
KLUBFORDEL:
Pris: Voksen 60 kr., Kulturklub Rudersdal 40 kr. Børn under 18 år gratis.
Billetter
 

Don Gnu: M.I.S - Natten Lang

TID & STED:
Torsdag den 10. marts 2022, kl. 20. MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød
 
Kender du en mand (måske dig selv?), der trænger til en kulturel oplevelse? "Action-teater"-gruppen DON GNU er tilbage på MantziusLive i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler i jagten på den moderne mands identitet. ​I en hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, Jackass-styrkeprøver og tåkrummende pinligheder går tre mænd planken ud; ud af komfortzonen for at tage livtag med den indre svinehund, latino-loveren, tøffelhelten, svigermors drøm og alle de andre - i en stille kamp for mandens ret til at være sig selv.
 
KLUBFORDEL: 
10% rabat på entré a 210 kr + gebyr
Billetter
 

Data er Gud  – om krop, spiritualitet og digitale teknologier

TID & STED:
Fredag, 11. marts kl. 17-19:30. Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte  
 
Mød billedkunstner Marie Munk, digter Lone Hørslev, techjournalist Anders Høeg Nissen samt moderator, kunstkritiker og journalist på Zetland Torben Sangild til en aften om hård teknologi, bløde kroppe og verdens store uigennemskuelige kræfter på Gl. Holtegaard. Aftenen slutter med folkekøkken og hyggelig snak. Spisning er inkluderet i prisen.  
 
 
KLUBFORDEL:
Pris: 30 kr. rabat på arrangementsentré (á 195 kr.) Køb billet via linket eller på dagen på Gl. Holtegaard, hvis arrangementet ikke er udsolgt online. 
Billetter
 

 Kulturcafé Norge – en kulturhistorisk rejse

TID & STED:
28. marts kl. 19:00, Holte Bibliotek, Holte Midtpunkt  23, 2840 Holte og 30. marts kl. 19:00, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød  
 
Det slår aldrig fejl: Når man sætter sin fod på Lofoten, bliver man væltet omkuld af landskabets storslåede og barske skønhed, der i dén grad har sat sit aftryk i bl.a. Knut Hamsuns Nobelprisbelønnede forfatterskab. Her levede fiskerne i århundreder afsondret fra omverdenen og omgivet af hav på alle sider. Næsten lige så betagende er Kystriksveien fra Trondheim til Bodø, den længste af Norges nationale turistveje, hvor en del af ruten foregår til vands med færger, der forbinder de små øer.
 
Kom med på turen til Lofoten og Kystriksveien, fra Nidaros til Narvik og hør om den særegne kultur, om rorbuer, Hamsun og strømhvirvler, når bibliotekar Jesper Christoffersen og litteraturformidler Julie Garde fortæller - i ord, lyd og billeder. Vi serverer norsk inspirerede smagsprøver.
 
 
KLUBFORDEL:
20% rabat på billetten. Normalpris 40 kr. / Klubpris 32 kr. Anvend billetkoden: Kulturklub22
Billetter
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk