Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i juni

Kære medlemmer,
 
Så blev det sommer, og forhåbentlig har du fundet cyklen frem, for i denne måned kan du komme med Rudersdal Museer på guidet cykeltur i det UNESCO-beskyttede Parforcejagtlandskab. Der er også mulighed for en skøn eftermiddag på Gl. Holtegaard, hvor du kan høre om udstillingen Goodness Gracious! og drikke cider fra havens æbler imens. Sidst, men ikke mindst, byder biografen Reprisen på øl og forpremiere på den nye Baz Luhrmann film om Elvis!
 
Rigtig god fornøjelse ønskes du af
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Forpremiere på ELVIS!

TID & STED:
 Ons. 22. juni kl. 20:00 i Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte    
 
Kom til forpremiere på Baz Luhrmanns overdådige storfilm om The King Of Rock’n’roll, Elvis Presley! Luhrmann har tidligere stået bag fantastiske, musikalske film som ’Moulin Rouge’ og ’The Great Gatsby’ og fortæller altså nu historien om Elvis – fra ungt talent til superstjerne! Vi serverer en øl til filmen.
 
KLUBFORDEL:
20 % rabat. Alm. pris: 100 kr. Klubpris: 80 kr.
Billetter
 

Kunst & Cider på Gl. Holtegaard

TID & STED:
Onsdag, 15. juni kl. 14 på Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte  
 
Få en unik introduktion til Malene Landgreens udstilling Goodness Gracious! af en af Gl. Holtegaards kunstfaglige medarbejdere, med afsæt i et udvalgt emne og nyd et glas af Gl. Holtegaards æblecider, der er brygget af æbler fra barokhaven. Denne eftermiddag under temaet: MALENE LANDGREEN I DEN STORE SKALA v. kurator, Kit Leunbach.   

KLUBFORDEL:

Pris: 10 kr. rabat på entré til udstilling (á 75 kr.)

Læs mere
 

Cykeltur i verdensarven

TID & STED:
Søndag d. 12. juni kl. 14.00 Sted: De røde porte. Rundforbiporten ved indgangen til Jægersborg Hegn for enden af Egebækvej. Egebækvej 217, 2850 Nærum
 
Kom med på cykeltur i parforcejagtlandskabet i Jægersborg Hegn og Dyrehaven. I de nordsjællandske skove er der bevaret enestående jagtlandskaber helt tilbage fra slutningen af 1600-tallet. Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland viser, at de enevældige konger ikke bare udtrykte deres magt i slottenes arkitektur, men også i jagtformer og de landskaber, der omgav slottene. Rudersdal Museers cykeltur går igennem den sydlige del af parforcejagtlandskabet i Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave. Turen varer ca. 2 timer. Guider på turen er leder af Mothsgården Svend Christensen og leder af Vedbækfundene Anne Birgitte Gurlev.
  
KLUBFORDEL:
Fri entré for medlemmer, normalpris kr. 60,-
Billetter
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk