Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i september

Kære medlemmer,
 
September og sensommer rimer måske på opera, biograftur, museumsbesøg og koncert? I denne måned er der mulighed for en yderst stemningsfuld aften på Mantzius, når Lydmor går på scenen med med en afdæmpet og anderledes version af hendes musik. Er du mere til opera så slå til, når Birkerød Bio giver rabat på billetten til livetransmittering af Madame Butterfly direkte fra The Royal Opera House i London. Der er også mulighed for en yderst billig billet tilbage til jægerstenalderen, når Vedbækfundene reducerer billetprisen med 50% for Kulturklubmedlemmer. Og sidst, men bestemt ikke mindst, inviterer Reprise Teatret til forpremiere på 'Hvor flodkrebsene synger' og oplæg, vin og visning af Bowie-filmen 'Moonage Daydream' - begge med rabat.
 
Rigtig god fornøjelse ønskes du af
Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Forpremiere på 'Hvor Flodkrebsene Synger'

TID & STED:
18. september kl. 17.30, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte  
 
Den 18. september inviterer Reprise Teatret til forpremiere på den længe ventede 'Hvor Flodkrebsene Synger', som er baseret på bestselleren af samme navn. Filmen fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet som den hovedmistænkte. 

KLUBFORDEL:
Klubpris: 80 kr., normalpris 100 kr.

Køb billet
 

Moonage Daydream - med oplæg og vin

TID & STED:
Tirsdag den 20. september kl. 20, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Kom til en unik visning af den nye David Bowie-dokumentar MOONAGE DAYDREAM, der giver et fascinerende og farverigt indblik i Bowies liv og musikalske perioder. Visningen indledes af den kyndige Bowie-kender Jan Poulsen, der blandt andet har forfattet biografien "David Bowie. Starman 1947-2016" og mødt den ikoniske sanger ved flere lejligheder. Vi serverer desuden et glas vin i forbindelse med visningen.

KLUBFORDEL:
Klubpris: 80 kr., normalpris 100 kr.

Køb billet
 

Madame Butterfly

TID & STED:
Tirsdag den 27. september kl. 20.15 i Birkerød Bio
 
Tilbuddet fra Birkerød Bio i september er billetter med 20% rabat til operaen Madame Butterfly. Se Puccinis mesterværk om den amerikanske søofficer Pinkerton og unge geisha Cio-Cio-San i biografen - live transmitteret fra The Royal Opera House London
  
KLUBFORDEL:
Klubpris: 160 kr., normalpris 200 kr.
Billetter
 

Koncert med Lydmor

TID & STED:
Torsdag den 29. september kl. 20 på MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød
 
LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den 29. september kan du opleve hende med en slags un-plugged optræden – en såkaldt NAKED version af Lydmors stemningsfulde sange på klaver og med multikunstnerens stemme i fokus. 
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 160 kr. + gebyr. Alm. pris: 210 kr. + gebyr
Billetter
 

Tag til jægerstenalderen til halv pris

TID & STED:
Vedbækfundene hele september måned, Attemosevej 170, 2840 Holte  
 
I september sætter Rudersdal Museer priserne på almindelige entrébilletter til Vedbækfundene 50 % ned for alle medlemmer af Kulturklub Rudersdal. Voksenbilletter koster bare 20 kr., pensionister og studerende koster 10 kr.
Oplev naturen, som den var i Vedbæk for 7.000 år siden, kom tæt på stenalderjægernes byttedyr og mærk på stenalderjægernes redskaber og dyreskind. Vedbæk er det sted i Danmark, hvor der er fundet flest grave fra jægerstenalderen, og gravene er arkæologiske fund i verdensklasse.

KLUBFORDEL:
50% rabat på entrébilletten hele september, dvs. 20 kr. for voksen, 10 kr. for studerende og pensionister. Børn under 18 år kan altid hele året besøge jægerstenalderen gratis.

Læs mere
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk