Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i februar

Kære medlem,
 
Mens vi venter på foråret kan tiden bruges på kulturelle oplevelser i Rudersdal. Der er masser af tilbud og rabatter linet op til jer i denne måneds nyhedsbrev; fra rabat på teater- og biografbilletter, til spændende foredrag, kreative udfoldelser og koncertoplevelser. Det er bare om at slå sig løs!
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Teaterforestilling: Doppler

TID & STED:
Den 22. marts kl. 19 på MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød.
 
Få rabat på forestillingen “Doppler” af Teater Next på MantziusLive! "Doppler" er en dramatisering af romanen af den norske kultklassiker af Erlend Loe. Der er lagt op til grin eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise.
 
Tal om bogen, se stykket - del et måltid med andre læseglade teatergæster.
Har du lyst til at dykke endnu længere ned i "Doppler", så inviterer Rudersdal Bibliotekerne i samarbejde med MantziusLive til bogsnak og aftensmad umiddelbart inden forestillingen. Læs mere om bogsnak og køb billet: Fra bog til scene: ”Doppler”
 
KLUBFORDEL:
Klubpris for teaterbilletter: 160 kr. + gebyr. Normalpris 190 kr. + gebyr.
Køb billet til Doppler
 

Foredrag: Den Nye Verdensorden efter krigen

TID & STED: 
20. februar kl. 19, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød 
 
Vores kendte verden forsvandt for snart et år siden: 24. februar 2022, da Putin invaderede Ukraine. Vær med, når Rusland-eksperten Jens Worning, udenrigskommentator og tidligere generalkonsul i Skt. Petersborg, dissekerer årsagerne til krigens begyndelse – og mulige scenarier for en ny verdensorden, der påvirker os alle. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og få Jens Wornings svar på ét helt centralt spørgsmål: Hvordan navigerer vi i en verden, hvor vi ikke kender spillereglerne for fremtiden?
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 40 kr. Normalpris 50 kr.
Køb billet til foredrag
 

Gratis materialer i det kreative værksted på Gl. Holtegaard

TID & STED:
1.-12. februar. Tir-søn: 12-17 / tors: 12-20, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte
 
Tag forbi Gl. Holtegaard og se den aktuelle og anmelderroste udstillingen MAD MAD MAD – i barok og samtidskunst og arbejd selv med ler i kunsthallens kreative værksted. I februar er materialerne i værkstedet gratis for medlemmer af Kulturklub Rudersdal, når entreen til museet er betalt.
I værkstedet kan du modellere fantasifulde skulpturer af fx din livret eller give dig i kast med dekadente madopstillinger, som du kan se på udstillingens værker. 
 
KLUBFORDEL:
I februar er materialer i værkstedet gratis for medlemmer af Kulturklub Rudersdal. Normalpris er 15 kr. pr. lerklump. Husk at medbinge dit medlemskort.
Læs mere
 

Rabat på matinéeforestillinger i Reprisen

TID & STED:
1. – 28. februar, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
I februar måned kan du få rabat på Reprise Teatrets tidlige eftermiddagsforestillinger i hverdagene. Dvs. film som spiller kl. 16:30 eller tidligere fra mandag til fredag – f.eks. den irske dramakomedie The Banshees Of Inisherin. 
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 68-76 kr. Normalpris: 85-95 kr. 
Se Reprisens program
 

Halfdanskerne spiller Svantes viser

TID & STED:
Torsdag den 9. februar 2023, kl. 20, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød.
 
I 1973 indspillede Benny Andersen og Povl Dissing det legendariske album Svantes viser, baseret på bogen af samme navn. Det fejrer HALFDANSKERNE ved at tage landet rundt i hele jubilæumsåret med deres egen live-version af dansk visemusiks vigtigste udgivelse.
Der er lagt op til en uforglemmelig koncertoplevelse, når Danmarks bedste viseorkester spiller Svantes viser på MantziusLive. Kulturklubmedlemmer får en gratis vand eller kaffe til koncerten. Man kan jo blive tør i halsen af at synge med på de velkendte viser.
 
KLUBFORDEL:
En gratis vand eller kaffe i baren ved fremvisning af Kulturklubkort.
Køb billet til Halfdanskerne
 

Fremragende forskningsformidling om klimaforandringer

TID & STED:
9. marts og 23. marts kl. 19, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte
 
Bliv klogere på klimaforandringer, når Rudersdal Museer byder på to spændende foredrag med to fremragende formidlere og forskere.
Jørgen Peder Steffensen, glaciolog og professor på Niels Bohr Instituttet, gør os klogere på iskerner i den grønlandske indlandsis, som er den direkte kilde til, hvordan klimaet var, før vi begyndte at forurene. Det giver os et uvurderligt perspektiv på nutidens klimaforandringer.
Morten Fischer Mortensen, seniorforsker ved Nationalmuseet, forklarer, hvordan pollen, plantedele og insekter kan bruges til at rekonstruere fortidens klima, fortidens landskaber og give os viden om, hvordan mennesket udnyttede de forskellige landskaber.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 50 kr. Normalpris 70 kr.
OBS. Billetten gælder til begge foredrag.
Billetter til foredrag
 

Gratis kaffe til aftenforestillingen i Birkerød Bio

TID & STED:
Hele februar. Birkerød Bio, Hovedgaden 34, 3460 Birkerød
 
Birkerød Bio giver en kop kaffe ved køb af biografbillet til en forestilling efter kl. 18. Vis blot dit Kulturklubkort i biografen.
 
KLUBFORDEL:
Gratis kop kaffe ved forestilling efter kl. 18.
Birkerød Bios program
 

Psst! Rabat på teater i maj

TID & STED:
7. maj kl. 15 MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød.

Den 7. maj kommer teaterforestillingen "Den sidste turist i Europa" til Mantzius. Oplev en støvet verden af tobak fortrydelse, håb granatchok, når tre danske sangerinder genfortæller historien om 'Den sidste turist i Europa'. Der er selvfølgelig rabat til Kulturklubmedlemmer.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 270 kr. + gebyr, normalpris 300 kr. + gebyr
Teater, teater, teater
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk