Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i maj

Kære medlem,
 
Kom maj, du søde milde. Foråret er landet og der er masser af kulturtilbud og rabatter til dig som medlem af Kulturklub Rudersdal. Tag med på havevandring på Gl. Holtegaard med deres dygtige gartner, i teatret både indendørs og udendørs, til jazz og Repeatles og i biografen med Little Richard og Jørgen de Mylius.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Forårshavevandring med Gl. Holtegaards gartner

TID & STED:
Tirsdag d. 16. maj kl. 15, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte.
 
Oplev Gl. Holtegaards barokhave i sin flotteste forårsdragt på en havevandring med stedets gartner Philip Philipsen, når havens mange frugttræer blomstrer. Mærk forårssolen, indånd duften og hør om historiske æblesorter, en barokhaves typiske planter og få et indblik i årstidens gartneropgaver og forberedelser til sommeren. Til slut serveres der et glas af Gl. Holtegaards helt egen cider.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 85 kr., normalpris 95 kr.
Køb billet til forårshavevandring
 

’Little Richard’ m. indledning af Jørgen De Mylius

TID & STED:
Mandag d. 15. maj kl. 20:00, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte.

I dokumentarfilmen ’Little Richard: I Am Everything’ får vi hele historien om rock’n’roll-legenden Little Richard, som i mange år var underkendt for sin rolle i skabelsen af den blues og rock’n’roll, som gjorde Elvis og The Rolling Stones berømte. Reprise Teatret serverer et glas vin til filmen, som indledes af en af landets største musikeksperter, Jørgen de Mylius.
 
KLUBFORDEL:
20 procent rabat på billetten:
Klubpris: 80 kr., normalpris pris: 100 kr.
Køb billet til 'Little Richard'
 

Den sidste turist i Europa

TID & STED:
7. maj kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød.

Teaterforestilling "Den sidste turist i Europa" kommer til Mantzius! Und dig selv at tage med på en musikalsk rejse gennem Europa med sangerinderne Andrea Pellegrini, Tuva Semmingsen Signe Asmussen og et stjernespækket orkester, der fortolker musikken fra tiden omkring 2. Verdenskrig. Det er sange som ”Man binder os på mund og hånd”, ”We’ll meet again”, ”Bei mir bist du schein”, “Hvorfor er lykken så lunefuld”, “Moonlight Serenade”, “Take it easy boy boy”, ”La vie en rose” og selvfølgelig Lulu Zieglers “Den sidste turist i Europa”.
Showet havde premiere i 2020 i Glassalen Tivoli og har siden fyldt teatre og koncertsteder.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 295 kr., normalpris pris: 325 kr.
Køb billet til Den sidste turist i Europa
 

Teater på Mothsgården: ERASMUS

TID & STED:
Søndag den 7. maj kl. 11.00-11.30, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte
 
Oplev teaterforestilling ERASMUS på Mothsgården sammen med dine børn eller børnebørn. En skøn komedie om bondesønnen, der vender hjem som akademisk snob, men ender med at komme på bedre tanker. Der er grin og gode historier i børnehøjde når Copenhagen Comedy indtager i Moths have. Forestillingen er for børn mellem 8-12 år og deres voksne. Medbragt frokost må spises i haven efter forestillingen. Kaffe, sodavand, juice og sødt kan købes i museumsbutikken. Forestillingen foregår udenfor og aflyses ved regn.
 
KLUBFORDEL:
Klubfordel: Voksne 10 kr., normalpris 15 kr. Børn er gratis (der skal også bestilles billet til børn)
Køb billet til ERASMUS
 

Repeatles - Alt det bedste fra The Beatles

TID & STED:
Lørdag d. 13. maj kl. 20.00,  MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød.
 
Repeatles er ubetinget Danmarks bedste spillende ud i kunsten at fortolke The Beatles! Bandet har været på banen i 25 år og spillet hundredvis af koncerter overalt i landet. Repeatles slækker aldrig på kvaliteten og er en garanti for en veludført, indlevende koncertoplevelse. Gå ikke glip af dem, når de spiller på MantziusLive 13. maj.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 185 kr., normalpris: 285 kr.
Køb billet til Repeatles
 

Loveless Blue Jazz Quintet

TID & STED:
Torsdag d. 4. maj kl. 20.00, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød.
 
Med James Loveless i front udgør Loveless Blue Jazz Quintet fem kompetente musikere fra øverste hylde i det aarhusianske jazz og blues miljø. Bandet spiller et repertoiret af kendte og mindre kendte jazz standards, spirituals og gospel med et autentisk bud på jazz og et umiskendeligt strejf af blues.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 100 kr., normalpris: 200 kr.
Køb billet til Loveless Blue Jazz Quintet
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk