Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i juni - og særarrangement!

Kære medlem,
 
Så er det tid til at mødes igen! Derfor inviteres du til årets Kulturklub-arrangement - eksklusivt for medlemmer af Kulturklub Rudersdal.
 
Arrangementet finder sted torsdag den 22. juni kl. 16-18 på Gl. Holtegaard, som inviterer til cider, sødt og kunst i verdensklasse i den skønne barokhave og i kunsthallen. Der vil være introduktioner til det spændende nye værk Looping the Hoop af den danske billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen samt den anmelderroste udstilling med Isaac Grünewald, og et nyt smukt havekort, som åbner barokhaven op og giver mulighed for at udforske haven - med et glas boblende cider i hånden. Alt sammen gratis for medlemmer af kulturklubben. Læs mere om arrangementet i dette nyhedsbrev - og så ses vi forhåbentlig.
 
Juni måneds nyhedsbrev er det sidste inden sommerferien. Vi er tilbage i din indbakke til september.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Særarrangement på Gl. Holtegaard

TID & STED:
Torsdag den 22. juni kl. 16-18, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte.
 
Som Kulturklubmedlem er du inviteret til et eksklusivt arrangement på Gl. Holtegaard torsdag 22. juni kl. 16-18. Her vil der være perlende bobler, lidt sødt til ganen og introduktion til kunst i verdensklasse og en barokhave i fuldt flor.
 
Gl. Holtegaards direktør Maria Gadegaard introducerer den anmelderroste udstilling med den svenske ekspressionist Isaac Grünewald, som i øjeblikket kan opleves inden døre i kunsthallen. Kurator Kit Leunbach introducerer den danske billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussens stedsspecifikke værk Looping the Hoop – med et roterbart, lyserødt timeglas i stor skala, hulahopringe i massevis og et videoværk – midt i barokhaven. Der vil fri adgang til udstillingen og et nyt smukt og gratis havekort, der beskriver, forklarer og folder barokhaven ud for gæsterne.
 
Nyd Gl. Holtegaards cider og lidt søde sager, mens du udforsker kunsten barokhaven og barokhaven.  
 
Der vil blive budt velkommen kl. 16 på gårdspladsen foran Gl. Holtegaard.  
 
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, da der er begrænset antal pladser. Tilmelding foregår via linket længere nede.
 
KLUBFORDEL:
GRATIS for medlemmer.
Du kan maks. bestille 2 billetter og kun til medlemmer af Kulturklub Rudersdal. Husk klubkortet. Har du mistet dit klubkort, eller er du nyt medlem, så kan du få et (nyt) klubkort til arrangementet.
Nye medlemmer kan melde sig ind her: Meld dig ind i Kulturklubben
 
Billet til særarrangement
 

’Toves værelse’ m. indledning og vin

TID & STED:
Onsdag d. 14. juni kl. 20:00, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Intenst kammerspil med Paprika Steen som Tove Ditlevsen, der i 1960erne levede i et stormombrust ægteskab. Filmen følger nogle hektiske timer, hvor parret får besøg af den spirende forfatter Klaus Rifbjerg. Visningen indledes af forlægger og journalist Frederikke Lett, der netop har udgivet bogen ’Jeg holder skam kæft med meget – samtaler med Tove Ditlevsen’.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 80 kr., normalpris 100 kr.
Køb billet til Toves værelse
 

Få et kys til kaffen

TID & STED:
Hele juni, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte.
 
I juni måned får medllemmer af Kulturklub Rudersdal en gratis flødebolle, når man køber en kop kaffe i Mothsgårdens Museumsbutik. Slå et smut om Mothsgårdens permanente udstilling og Danmarks første ordbog.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 295 kr., normalpris pris: 325 kr.
Læs mere om Mothsgården
 

Hulahop-workshop på Gl. Holtegaard

TID & STED:
Søndag, 4. juni kl. 14 og kl. 15, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte
 
Kom og få en legende, snurrende oplevelse i Gl. Holtegaards barokhave, når den danske billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen i forbindelse med det stedsspecifikke værk Looping the Hoop inviterer til hulahop-workshop i Gl. Holtegaards barokhave med Danmarks bedste hulahop-artist, Miss Mia.
 
KLUBFORDEL:
 
Klubpris: 45 kr., normalpris 50 kr.
Køb billet til hulahop kl. 14
Køb billet til hulahop kl. 15
 

Få en kop kaffe i Birkerød Bio

TID & STED:
Hele juni, Birkerød Bio, Hovedgaden 34, 3460 Birkerød.
 
Birkerød Bio giver en kop kaffe ved køb af biografbillet. Vis blot dit Kulturklubkort i biografen.
 
KLUBFORDEL:
Gratis kop kaffe ved køb af biografbillet.
Se Birkerød Bios program
 

Få en ven med i Kulturklubben

Logo: Kulturklub Rudersdal
Få din veninde, ven, søster, kollega eller en anden til at melde sig ind Kulturklubben og få endnu flere at dele gode kulturoplevelser sammen med. Der er altid plads til flere medlemmer.
 
Send nyhedsbrevet videre til dem, du gerne vil have med i klubben.
 
Link til indmeldelse findes lige herunder.
Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk