Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Kunstkubator, sanketur og sommerbøger

Selvom sommerferien lakker mod enden, kan du stadig nå masser af sjove aktiviteter - og selvfølgelig også når sommerferien er slut! I dette nyhedsbrev bringer vi dig alt fra Kunstcubator til sanketure, så det er bare om at læse med!
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 🌧️
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Jump for Fun er klar igen!

Jump4fun er et foreningstilbud, der tilbyder bevægelse, sjov og fællesskab til børn og unge som er motionsuvante eller som grundet forskellige udfordringer ikke føler sig hjemme i det traditionelle idræts- og foreningsliv. Tilbuddet henvender sig til børn og unge i alderen 6 og 16 år.

Læs mere

Kunstcubator søger talenter mellem 15 og 25 år

Brænder du for at udforske dit kunstneriske talent eller er du måske fuld af drømme om at starte på en kreativ uddannelse? Så søg ind på Kunstcubator - det ultimative kunst- og talentfællesskab, skabt specielt til unge mellem 15 og 25 år, der brænder for at udfolde deres kunstneriske potentiale. Her vil du opleve undervisning af enestående kvalitet og blive en del af et kreativt atelier fællesskab med andre talentfulde sjæle, hvor I sammen kan udforske, reflektere og skabe. 

Læs mere

Varm sommer for børn på Vedbækfundene

Kom til sommerferieaktiviteter på Vedbækfundene og bliv klogere på, hvordan og hvorfor klimaet og dyrelivet i Danmark har forandret sig gennem tiden. Tag temperaturen på fortidens klima og de fortidige menneskers mad. Lav dit eget historiske klimatermometer. Gå en tur gennem Vedbækfundenes udstillinger og brug dyrene til at blive klogere på, hvordan klimaet og dermed menneskers kost har forandret sig gennem tiden. Der er opgaver til store og helt små.
 
Lørdag den 24. juni til søndag den 13. august 2023, 12:00 - 16:00. Vedbækfundene - Rudersdal Museer, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, Holte. Entré: Børn fri /Voksen alm. entré

Sommerbogsfest med forfatter Jan Kjær

Øv! Sommerferien er forbi! Men heldigvis venter hverdagen med venner, skole og fritidsaktiviteter. Før vi for alvor kan tage hul på hverdagen, skal vi selvfølgelig lige fejre, hvad vi har opnået i sommerferien. Vi har nemlig gennemført årets læseudfordring: Sommerbogen. Sammen med alle de børn, der har læst og anmeldt i løbet af sommerferien, holder vi en skøn sommerbogsfest.
 
Lørdag den 19. august 2023, kl. 13-15. Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, Birkerød. Fri entré.

Sanketur i børnehøjde for hele familien

Du kan altid finde urter i naturen, som du kan sanke. Også sent på sommeren, hvor efteråret snart banker på. I hvert fald er Jeanett Debb sikker på, at der nok skal komme spændende noget i kurven, når hun byder på urtevandring og mini-sanketur for hele familien i biblioteksparken ved Nærum Bibliotek. Vil du med og se, om hun har ret?

Lørdag den 26. august 2023, kl. 11-12. Nærum Bibliotek, Biblioteksalleen 3, Nærum. Fri entré

Masser af motion!

Padel, cykling, håndbold, fodbold...der er nok at kaste sig ud i! Se alle de spændende tilbud i kalenderen! Vælg kategorien sport og børn og unge.
 

På en regnvejrsdag...

...eller bare fordi det er så hyggeligt at gå i biografen! I Rudersdal har vi to rare biografer med masser af børnefilm: Birkerød Bio og Reprisen i Holte. Se deres programmer her:

Birkerød Bio

Reprisen

Frameld dig dette nyhedsbrev