Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben ønsker god sommer

Kære Kulturklubmedlem - rigtig god sommer 🌻
 
Med Kulturklub Rudersdal ønsker vi at give alle jer medlemmer nogle gode tilbud og rabatter på kulturoplevelser og åbne jeres øjne for tilbud i Rudersdal, som I måske ikke selv får øje på. Vi håber, at I er glade for at være medlemmer - vi er i alle fald glade for jer - og I er altid velkomne til at sende os ris såvel som ros samt input til, hvordan vi kan gøre klubben endnu bedre. Skriv til os her: kulturklub@rudersdal.dk
 
Til efteråret er der rabat til alle teaterinteressede kulturklubmedlemmer, når forestillingen Sommerhuset på Mols om Karen Blixen og hendes søster samt familieforestillingen Vinden i i piletræerne kommer til Birkerød. Læs mere om forestillingerne og køb din billet længere nede i nyhedsbrevet. 🎭
 
Sidst, men ikke mindst: tak til alle jer, der deltog i Kulturklubbens særarrangement på Gl. Holtegaard den 22. juni. Det var en fornøjelse at møde jer i kunsthallens og barokhavens smukke omgivelser.
 
Til jer, der ikke deltog; hold øje med kommende arrangementer i nyhedsbreve efter sommeren.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, Rudersdal Idræt, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Teater: Sommerhuset på Mols

TID & STED:
 9. oktober kl. 19, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
 
Oplev forestillingen Sommerhuset på Mols; en poetisk forestilling om relationen mellem den ukendte forfatter Ellen Dahl og hendes verdensberømte storesøster Karen Blixen, og deres tilknytning til Ellens sommerhus i Mols Bjerge.

Forestillingen varer 60 minutter.

Efter forestillingen er der mulighed for et glas vin i pejsestuen og for at deltage i en samtale mellem forestillingens to skuespillere Nynne Karen Nørlund Steenild og Anni Bjørn og litteraturformidler Julie Garde fra Rudersdal Bibliotekerne. Samtalens omdrejningspunkt er forestillingens perspektiver på de to forfatterskaber. Arrangementet i pejsestuen er inkluderet i billetprisen.

KLUBFORDEL:
Klubpris: 100 kr., normalpris 130 kr. 
Køb billet til Sommerhuset på Mols
 

Teater: Vinden i piletræerne

TID & STED:
29. oktober kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
 
Oplev Vinden i piletræerne - Kenneth Grahames elskede klassiker - i en helt ny musikalsk familieforestilling.
 
Vinden i Piletræerne er en historie om venskab, loyalitet og tolerance. Glæd dig til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien, når Muldvarp, Tudse og Grævling indtager scenen på Mantzius.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 220 kr., normalpris 250 kr. (børn under 18 år: 110)
Køb billet til Vinden i piletræerne
 

Tak for et herligt særarrangement

Tak til alle jer, der deltog i Kulturklubbens særarrangement på Gl. Holtegaard den 22. juni. Det var en fornøjelse at møde jer i kunsthallens og barokhavens smukke omgivelser.
 
Gl. Holtegaard holder åbent hele sommeren (på nær mandag), hvor Isaac Grünewald udstillingen Hoved i rosa lys kan opleves frem til 6. august.
Der er fri adgang til barokhaven alle dage hele året rundt, hvor Lilibeth Cuenca Rasmussens værk Looping the hoop kan nydes. 
Åbningstiderne på Gl. Holtegaard
 

Få en ven med i Kulturklubben

Logo: Kulturklub Rudersdal
Få din veninde, ven, søster, kollega eller en anden til at melde sig ind Kulturklubben og få endnu flere at dele gode kulturoplevelser sammen med. Der er altid plads til flere medlemmer.
 
Send nyhedsbrevet videre til dem, du gerne vil have med i klubben.
 
Link til indmeldelse findes lige herunder.
Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk