Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Børn tegner Rudersdal, læsehund og musik!

Der er masser af aktiviteter og muligheder for børn i Rudersdal i september! Musikskolen har stadige ledige pladser, hvis musikken trækker, der er rytmik for familier, krea på bibliotekerne, legepladser at udforske og meget mere. Læs løs og kom afsted.
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Drømmer dit barn om at gå til musik eller billedkunst? 

Rudersdal Musik- og Billedskoles undervisning er netop startet op, og du kan stadig nå at tilmelde dig. Der er blandt andet ledige pladser på guitar, saxofon og tværfløjte med undervisning i både Birkerød og Gl. Holte.
Børn i 1. eller 2. klasse har mulighed for at på musikhold på deres egen skole lige efter skoletid. Her har vi det sjovt med musik, og synger, spiller og danser sammen. Læs mere om tilmelding, undervisning og priser:

Musikskolen i Rudersdal

Billedskolen i Rudersdal

Børn tegner Rudersdal

Hvordan ser Rudersdal ser ud på en sommerdag? Mothsgården udstiller netop nu kunstværker skabt af børn. En lang række glade tegninger, som viser sommeren i Rudersdal set med barnets øjne. Kunstnerne er velkommen til at hente sig tegning efter den 3. sept., hvor udstillingen slutter. Vil man gerne have den fine guldramme med, koster det 50 kr.

God fornøjelse!

Læs mere

Gå til læsehund på biblioteket

Tirsdage og onsdage eftermiddage er det muligt for børn, der har svært ved at læse, at gå til læsehund på henholdvis Hovedbiblioteket i Birkerød og biblioteket i Nærum. En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til at læse ved at lytte tålmodigt og interesseret til alverdens historier. En læsehund er godkendt og certificeret til at arbejde på biblioteket med netop denne opgave.

Læs meget mere om læsehundene Obi (mellemstor puddelhund, 4 år) og Mille (blanding af labrador, golden retriever og border collie, 10 år), hvordan man tilmelder sig og anden praktisk information.

Læs mere

Rytmegruppe for familier

Vil I være med i en gratis rytmegruppe for børn og deres forældre eller bedsteforældre? 
 
Alle børn fra 8 år med forældre eller bedsteforældre kan deltage. Unge kan deltage med og uden deres voksne. Det er gratis, og der er plads til 12- 16 deltagere i gruppen, som optages efter først-til-mølle-princippet.
 
Hver anden onsdag fra kl. 16.30-17.45 i lige uger startende onsdag den 6. september 2023 i musiklokalet på Ravnholm skolen, Nærum afdeling.

Kreaværksted: De 4 årstider

Lav din egen foldebog om årets gang i naturen. Sammen med Sisse fra Rudersdal Billedskole åbner vi for den kreative værktøjskasse, og tegner, klipper og klistrer os igennem årstidernes flotte farver og former.

Arrangementet er en del af Birkerød Kulturnat samt årets store Golden Days festival, som fra 1.-17. september byder på flere end 150 kulturhistoriske arrangementer for både børn og voksne i Storkøbenhavn.

Fra 6-12 år. De yngste børn i selskab med voksne.

Fredag den 8. september 2023, kl. 17-19. Hovedbiblioteket i Birkerød. Fri entré

Tag på legeplads!

Du kan finde mange små og gode legepladser rundt omkring i Rudersdal for alle aldre. Prøb fx legepladsen Kronhjorten ved Skodsborg station, Cykelmyggens cykellegeplads i Trørød eller Eventyrskoven i Nærum. Få overblikket over legepladser i Rudersdal:

På en regnvejrsdag...

...eller bare fordi det er så hyggeligt at gå i biografen! I Rudersdal har vi to rare biografer med masser af børnefilm: Birkerød Bio og Reprisen i Holte. Se deres programmer her:

Birkerød Bio

Reprisen

Frameld dig dette nyhedsbrev