Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Børneteater, koncert, bøger og volley!

Teater for de mindste, mellemste og største! Der er gode teaterforestillinger på tapetet i den kommende tid, og så er der Bjørnetime på Mantzius, volley for børn i Holte og bogklub for de læseglade i Birkerød. Læs løs i nyhedsbrevet og bliv inspireret til gode oplevelser.
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Prøv volley 🏐

Kom til volley hver mandag i Holtehallen! Kidsvolley er volleyball, der er tilpasset børns fysiske og motoriske færdigheder. Det er grin, sved og masser af bold hvor alle kan være med. Kidsvolley er for børn fra 1.-6. klasse er drenge og piger blandede. Det er muligt at komme til prøvetræning op til tre gange.

Kidsvolley hver mandag i Holtehallen fra 17.00-18.30

Læs mere om Kidsvolley

Bogklub for børn 📖

Har du et barn, der er vild med bøger og har lyst til at mødes med andre, der også elsker at læse? Så tjek bibliotekets bogklubber ud!

Bogklub for børn i 3.- 4. klasse, den 2. mandag i hver måned kl. 15-16, september-juni:

Læs mere

Bogklub for børn i 5.-6. klasse, den 4. mandag i hver måned kl. 15-16, september-juni.

Læs mere

Teater for de mindste i Nærum 💚

Kom og se teater i haven ved Nærum Bibliotek! Med lune, en lille sjat magi, genkendelige hverdagssituationer, dukker, musik og en skuespiller serverer Det lille Verdens Teater en finurlig forestilling for børn fra 2-5 år med deres familier.

Lørdag den 16. september 2023, kl. 11-11.30. Haven ved Nærum Bibliotek, Biblioteksalléen 3, 2850 Nærum. Gratis.

Sigurds Bjørnetime på Mantzius 🎶

Sigurds Bjørnetime kommer til MantziusLive og fejrer 25-års jubilæum! Med sig på sin jubilæumsturné har Sigurd det helt originale teater fra TV-udsendelserne, samt selvfølgelig Bjørnen Bjørn, Den grå Elefant og Den Grønne Pilfinger, som i 2020 fik sig et ægte verdenshit med Flib Flab-sangen.
 
Søndag den 24. september 2023, kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, Birkerød. Billetter 160 kr. + gebyr

Børneteater: Prinsesse Caraboo 🎭

Oplev teaterforestillingen om prinsesse Caraboo på Hovedbiblioteket i Birkerød! En musikalsk komedie om fantasiens magt og fascinationen af det fremmede. For de 7-11 årige og deres familier.

Søndag, 1. oktober 2023, kl. 13.00, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Billetter 30-50 kr.

Vinden i Piletræerne kommer til Birkerød 🎭

Teaterforestillingen Vinden i Piletræerne kommer til Mantzius den 29. oktober! Skynd jer at købe billet og glæd jer til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien, når Muldvarp, Tudse og Grævling indtager scenen på Mantzius med den elskede historie om venskab, loyalitet og tolerance. 

Søndag den 29. oktober kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød. Billetter 110-250 kr.
 

På en regnvejrsdag...

...eller bare fordi det er så hyggeligt at gå i biografen! I Rudersdal har vi to rare biografer med masser af børnefilm: Birkerød Bio og Reprisen i Holte. Se deres programmer her:

Birkerød Bio

Reprisen

Frameld dig dette nyhedsbrev