Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i oktober

Kære medlem,
 
I oktober inviterer Reprisen kulturklubmedlemmer på vin og film, når der er premiere på 'Bastarden' med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Der er også stadig billetter med rabat til to skønne teaterforestillinger og to fede koncerter på Mantzius, og sidst men ikke mindst kan du komme en tur til jægerstenalderen for en rørende billig pris.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, MantziusLive og Gl. Holtegaard!
 

Film & vin: Nikolaj Arcel præsenterer ’Bastarden’

TID & STED:
Onsdag den 18. okt. kl. 20:00, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Oplev det storslåede drama 'Bastarden', som netop er valgt som årets danske Oscar-kandidat og blandt andre har Mads Mikkelsen på rollelisten. Instruktør Nikolaj Arcel præsenterer selv filmen i Reprisen, og der vil være et glas vin til forestillingen.
 
Med film som 'Kongekabale' og den Oscarnominerede 'En kongelig affære' på sit CV, er Nikolaj Arcel uden tvivl en af Danmarks største instruktører. Nu er han tilbage med sin første danske spillefilm i 11 år - det storslåede drama BASTARDEN.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris 80 kr., normalpris 100 kr.
Køb billet til Bastarden m. introduktion
 

Koncert: Sinne Eeg – Shaken not stirred

TID & STED:
Lørdag den 7. oktober kl. 20, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7.a, 3460 Birkerød
 
Oplev den forrygende James Bond koncert ”Shaken Not Stirred” præsenteret af en af Danmarks bedste jazzsangere, Sinne Eeg. Med sig har hun sangeren Patrick Dorgan, som bl.a. er kendt fra DR´s X Factor. Sammen med et band plukket fra absolut øverste hylde fremfører de to vokalister en perlerække af de kendte temasange fra Agent 007 filmene.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris: 255 kr, normalpris 305 kr.
Køb billet til Sinne Eeg
 

En aften i jægerstenalderen

TID & STED:
Onsdag den 4. okt. kl. 17, Vedbækfundene, Attemosevej 170, 2840 Holte.
 
Tag til jægerstenalderen på onsdag d. 4. oktober kl. 17.00, og tilbring en aften sammen med de stenalderjægere, som levede i Vedbæk for 7000 år siden. Kom med på en spændende aftenomvisning i jægerstenalderen ved arkæolog og leder af Vedbækfundene Anne Birgitte Gurlev.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris 40 kr., normalpris 60 kr.
Køb billet til jægerstenalderen
 

Teater: Sommerhuset på Mols - om søstrene Ellen Dahl og Karen Blixen

TID & STED:
9. oktober kl. 19, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
 
Så er det ved at være tid, hvis du skal nå at sikre dig billet til Sommerhuset på Mols; en poetisk forestilling om relationen mellem den ukendte forfatter Ellen Dahl og hendes verdensberømte storesøster Karen Blixen, og deres tilknytning til Ellens sommerhus i Mols Bjerge.

Forestillingen varer 60 minutter.

Efter forestillingen er der et glas vin i pejsestuen og samtale mellem forestillingens to skuespillere Nynne Karen Nørlund Steenild og Anni Bjørn og litteraturformidler Julie Garde fra Rudersdal Bibliotekerne. Samtalens omdrejningspunkt er forestillingens perspektiver på de to forfatterskaber. Arrangementet i pejsestuen er inkluderet i billetprisen.

KLUBFORDEL:
Klubpris: 100 kr., normalpris 130 kr.
Køb billet til Sommerhuset på Mols
 

Koncert: Ivan Pedersen og Nanna Larsen

TID & STED:
Torsdag dem 26. oktober kl. 20.00, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7.a, 3460 Birkerød
 
Kom med til en unik musikoplevelse med en sand legende i musikbranchen og en talentfuld singer-songwriter. Ivan Pedersen og Nanna Larsen skaber nærværende tekster om et levet voksenlivs uundgåelige kraftfelt mellem tab og taknemmelighed - en oplevelse man ikke vil gå glip af.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris 155 kr., normalpris 205 kr.
Køb billet til Ivan Pedersen og Nanna Larsen
 

Teater: Vinden i piletræerne

TID & STED:
29. oktober kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød
 
Tag børn og børnebørn med i teatret og oplev Vinden i piletræerne - Kenneth Grahames elskede klassiker - i en helt ny musikalsk familieforestilling.
 
Vinden i Piletræerne er en historie om venskab, loyalitet og tolerance. Glæd dig til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien, når Muldvarp, Tudse og Grævling indtager scenen på Mantzius.

Aldersgruppe: børn fra fem år og deres voksne.

Forestillingen varer cirka 95 minutter. Der er pause undervejs.

KLUBFORDEL:
Klubpris: 220 kr., normalpris 250 kr. (børn under 18 år: 110)
Køb billet til Vinden i piletræerne
 

Få en ven med i Kulturklubben

Logo: Kulturklub Rudersdal
Få din veninde, ven, søster, nabo eller en anden med i Kulturklubben og få endnu flere at dele gode kulturoplevelser sammen med. Der er altid plads til flere medlemmer.
 
Send nyhedsbrevet videre til dem, du gerne vil have med i klubben.
 
Link til indmeldelse findes lige herunder.
Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk