Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Æbledag, Disneyfilm og teatertur 🎭

Der er æbler og hygge i lange baner til æbledag på Gl. Holtegaard, Disneymagi i biffen, teateroplevelser og skønne stunder i naturen. Læs løs i nyhedsbrevet og bliv inspireret til gode oplevelser i Rudersdal.
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Kom til Æbledag på Gl. Holtegaard 🍎

Gl. Holtegaard fejrer traditionen tro årets æblehøst i barokhaven med en skøn dag for hele familien med alverdens aktiviteter under åben himmel. Deltag i blandt andet i kreative workshops, mostning af æbler, koncert med Fallulah, teater, performance af Lilibeth Cuenca Rasmussen og meget mere.

1. oktober kl. 11-15, Gl. Holtegaard. Billetter: voksne 125 kr., børn 25. kr.

Køb billet til Æbledag

Disney 100 år: Tornerose og Løvernes Konge 🎬

Gør din weekend mere magisk og vær med til at fejre Disney’s 100 års fødselsdag i Birkerød Bio. Lørdag den 30. september kl. 12.30 er der Tornerose på det store lærred og søndag den 1. oktober er det Simba og vennerne Timon og Pumba, der toner frem i Løvernes Konge!

30. september kl. 12.30, Birkerød Bio,Hovedgaden 34, 3460 Birkerød.

Køb billet til Tornerose

1. oktober kl. 12.30, Birkerød Bio,Hovedgaden 34, 3460 Birkerød.

Køb billet til Løvernes Konge

Børneteater: Prinsesse Caraboo 🎭

Oplev teaterforestillingen om prinsesse Caraboo på Hovedbiblioteket i Birkerød! En musikalsk komedie om fantasiens magt og fascinationen af det fremmede.

For de 7-11 årige og deres familier.

Søndag, 1. oktober 2023, kl. 13.00, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Billetter 30-50 kr.

Tag i skoven og på legeplads 🌳

Lav bål i skoven fx i Eventyrskoven i Nærum eller Sjælsø Strand. Husk snobrødsdejen. Der er også masser af legepladser, der kan udforskes i det skønne sensommervejr fx Kronhjorten ved Skodsborg Station eller Cykelmyggens Cykellegeplads i Trørød.

Vinden i Piletræerne kommer til Birkerød 🎭

Teaterforestillingen Vinden i Piletræerne kommer til Mantzius den 29. oktober! Skynd jer at købe billet og glæd jer til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien, når Muldvarp, Tudse og Grævling indtager scenen på Mantzius med den elskede historie om venskab, loyalitet og tolerance. 

Aldersgruppe: børn fra fem år og deres familier.

Forestillingen varer cirka 95 minutter. Der er pause undervejs.

Søndag den 29. oktober kl. 15, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød. Billetter 110-250 kr.
 

På en regnvejrsdag...

...eller bare fordi det er så hyggeligt at gå i biografen! I Rudersdal har vi to rare biografer med masser af børnefilm: Birkerød Bio og Reprisen i Holte. Se deres programmer her:

Birkerød Bio

Reprisen

Frameld dig dette nyhedsbrev