Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Snart efterårsferie! Skattejagt, skeletter, spioner og gode film

Efterårsferien er lige om hjørnet, og der skattejagt, skeletter, spionskole og alt muligt andet sjovt for børn på biblioteket, museerne, på Gl. Holtegaard og i biffen. Læs løs, kom afsted og rigtig god efterårsferie.
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Gl. Holtegaard: Familieomvisninger og kreative værksteder 🎨

På opdagelse i barokhaven med guide 21. oktober: Gå på opdagelse med hele familien i den historiske barokhave på Gl. Holtegaard sammen med kunsthallens omviser, der fortæller om stedets historie og det store timeglas 'Looping the Hoop', der står i haven for tiden.

Familieomvisning i udstillingen 21. oktober: Gå på opdagelse i udstillingen 'Masquerade' af Frederik Næblerød sammen med kunsthallens omviser, der guider blandt udstillingens værker i børnehøjde.

Kreativt værksted: Første og sidste lørdag i efterårsferien kan børn, unge og voksne få hjælp og inspiration i det kreative værksted på Gl. Holtegaard. Materialer er gratis for alle.
Børn benytter værkstedet sammen med en voksen.
 
14., 15. og 21. oktober kl. 11-15, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte. Børn under 18 år har gratis entré, voksen/senior/ung betaler entré til kunsthallen.

Læs mere om efterårsferie på Gl. Holtegaard

Feriefilm på biblioteket 🎬

Der er feriehygge med film fra Filmstriben på storskærm til både de yngste og større børn på bibliotekerne i henholdvis Birkerød, Nærum og Holte. Det er gratis.

Film til de yngste: fra ca. 3 år: Birkerød mandag 16. oktober kl. 10.30, Nærum tirsdag 17. oktober kl. 10.30, Holte torsdag 19. oktober kl. 10.30.

Læs mere om film til de yngste

Film til de større: fra ca. 7 år: Birkerød mandag 16. oktober kl. 14.30, Nærum tirsdag 17. oktober kl. 14.30, Holte torsdag 19. oktober kl. 14.30.

Læs mere om film til de større

Spionakademi på biblioteket 🔎

Kan du gennemføre den benhårde prøve og blive en tophemmelig spion? Tag på Spionakademi på biblioteket og løs gåder i efterårsferien.

Alder: 4-10 år, de yngste i selskab med voksne.

14.-22. oktober 2023, hele dagen. Hovedbiblioteket i Birkerød, Nærum bibliotek og Holte bibliotek. Gratis.

Feriekrea: Lav pynt til Halloween ✂

Lav fin og skræmmende pynt til efterårets uhyggeligste højtid på Nærum bibliotek i efterårsferien. Det kræver ingen tilmelding, bare mød op.

Alder: 7-12 år. Yngre børn i selskab med en voksen.

Hele efterårsferien, Nærum bibliotek, Biblioteksalléen 3, 2850 Nærum. Gratis.

Udgrav et skelet og tag på skattejagt på museet 🙀

Udgrav et skelet: På Vedbækfundene kan du i  efterårsferien prøve at udgrave et skelet ligesom en arkæolog. Under udgravningen kan du høre om arkæologernes arbejdsmetoder, og hvad de døde skeletter kan fortælle os.

Tag på sKATTEjagt: På Mothsgården kan du tage på sKATTEjagt i landskabsmalerierne. Finder du kodeordet, deltager du i lodtrækningen om to biografbilletter til Reprise Teatret i Holte.
Opgaveark og en juice eller kakao til skattejægeren udleveres i museumsbutikken.
I kreaværkstedet kan du lave din helt egen markmus, som du kan tage med hjem.

Hele efterårsferien på Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte og Vedbækfundene, Attemosevej 170, 2840 Holte. Børn gratis, voksne alm. entré til museet.

Læs mere om skeletter på Vedbækfundene

Læs mere om sKattejagt på Mothsgården

Halloween på Mothsgården 🎃

Den sidste dag i efterårsferien kan du skære dit helt eget græskar på Mothsgården og blive klar til Halloween. Nyd en sjov og (u)hyggelig eftermiddag sammen med din familie og tag på spøgelsesjagt på museet og hør om overtro og uhygge i gamle dage.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage, popcorn og sjove ting i museumsbutikken.

Søndag den 22. oktober kl. 13-16, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte. Gratis.

Halloween på Mothsgården

Superhunde og trolde i biografen🎬

Paw Patrol og Trolls er tilbage på det store lærred! Tag en tur i Reprisen i efterårsferien og bliv underholdt.

Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte.

En tur i svømmehallen 🤽‍♂️

Birkerød og Rundforbi svømmehaller er åbne mandag-søndag kl. 6-16 i efterårsferien. Kl. 12-15 er der åbent for leg og vipper i 25m bassinerne i begge svømmehaller. Indgang lukker kl. 15.

Birkerød Svømmehal, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

Rundforbi Svømmehal, Egebækvej 118-120, 2850 Nærum

Teater for familien

Der er stadig billetter til den flotte familieforestilling Vinden i piletræerne på MantziusLive den 29. oktober. Alder: fra fem år.
Forestillingen varer cirka 95 minutter inkl. pause.

Køb billet til Vinden i piletræerne

Oplev sammen

Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Frameld dig dette nyhedsbrev