Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i november

Kære medlem,
 
Søg ind i varmen i november; til koncert på MantziusLive, i biografmørket i Reprisen, i en lun julestue på Mothsgården, til foredrag på biblioteket eller i kunsten på Gl. Holtegaard. Se alle de fine tilbud i månedens nyhedsbrev og kom afsted.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, MantziusLive og Gl. Holtegaard.
 

Koncert: Naja Rosa

TID & STED:
Fredag den 3. november 2023 kl. 20.00, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød
 
Oplev Naja Rosa live til en uforglemmelig koncert på MantziusLive! Hendes sjælfulde stemme tager dig med på en hypnotiserende rejse gennem dragende tusmørkepop og filmiske landskaber, hvor 60’ernes West Coast vibe bliver tilsat en moderne flair.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris 150 kr., normalpris 200 kr.
Køb billet Naja Rosa
 

Koncert: Tone of Voice Orchestra

TID & STED:
Onsdag den 8. november kl. 20.00, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød
 
Oplev sanger/sangskriver Trinelise Væring og jazzsaxofonist/komponist Fredrik Lundin i et usædvanligt 10-personers band med sækkepibe og fire sangerinder. Deres unikke ensemble er inspireret af et bredt spektrum af musikgenrer, der spænder fra østeuropæiske vokalgrupper til nordisk folkemusik, amerikansk musik og jazz. Bliv betaget af deres "letsindige" omgang med musik, når de optræder live!
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris: 150 kr, normalpris 200 kr.
Køb billet til Tone of Voice Orchestra
 

Foredrag: Er klassesamfundet tilbage?

TID & STED:
Onsdag den 8. november kl. 17, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
 
Kom til foredrag med litteraturkritiker og journalist Matthias Dressler-Bredsdorff om klassesamfundet i moderne litteratur. 
Dressler-Bredsdorf runder såvel Karl Marx som sociologen Pierre Bourdieu, dykker ned i nobelprisvinderen Annie Ernaux’ sociale selvbiografier og kigger nærmere på Édouard Louis’ overvejelser om forholdet mellem kultur, seksualitet og socialt ophav. Der skal også diskuteres, hvad Glenn Bech og Yahya Hassan kan fortælle os om, hvad klasse er, og ikke er, i Danmark i dag.
 
KLUBFORDEL:
Kulturpris 40 kr., normalpris 50 kr.
Køb billet til foredraget
 

10 % i designbutikken på Gl. Holtegaard i november

TID & STED:
17.-30. november, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte.
 
Når Gl. Holtegaard åbner med den nye udstilling Far har dukker med af den danske kunstnerkomet Emily Gernild fredag 17. november, kan medlemmer af Kulturklub Rudersdal besøge kunsthallens designbutik og få 10 procent på alle varer i butikken. Vis dit medlemskort og få din rabat. Åbningtider: Tir-fre: 12-17 / tors: 12-20 / lør-søn: 10-17.
 
KLUBFORDEL:
10 procent i museumsbutikken den 17.-30. november 2023.
Læs mere om Gl. Holtegaard
 

’Songs Of Earth’ – norsk vandrefilm med vin og intro

TID & STED:
Lørdag den 11. nov. kl. 15:15, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Med Norges svimlende smukke bjerglandskaber som sin monumentale ramme indleder instruktør Margreth Olin en eksistentiel rejse mod sin egen slægt, der altid har levet side om side med naturen.
Oplev den smukke film, som indledes af ægteparret Steen Frimodt og Merete Irgens, der har vandret sammen i Norge i adskillige år og som sammen har skrevet Politikens ’Turen går til Norge’.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 68 kr., normalpris: 85 kr. 
Bestil billet til "Songs of Earth"
 

Rabat på gløgg og æbleskiver på Mothsgården

TID & STED:
10.-30. november 2023, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte
 
Den 10.-30. november. får medlemmer af Kulturklubben 20 procent rabat på køb af gløgg og æbleskiver, når de besøger årets julestue på Mothsgården. Årets juleborde er i år smukt fortolket af Jette Frölich og Nina Klinker Stephensen med datteren Emma. Oplev også årets nytårsbord fortolket af parret Jesper og Annette Vollmer Heick. Besøg også den sort/hvide fotoudstilling ”Vinter i Rudersdal”, med lokalhistoriske vinterbilleder.
 
KLUBFORDEL:
20 procent rabat på gløgg og æbleskiver
Læs mere om årets julestue
 

Få en ven med i Kulturklubben

Logo: Kulturklub Rudersdal
Få din veninde, ven, søster, nabo eller en anden med i Kulturklubben og få endnu flere at dele gode kulturoplevelser sammen med. Der er altid plads til flere medlemmer.
 
Send nyhedsbrevet videre til dem, du gerne vil have med i klubben.
 
Link til indmeldelse findes lige herunder.
Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk