Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Halloween, hjemsøgt kælder og kreaklub

Halloweeeeeen! Så er der ikke længe til gys, gru og slik eller ballade. Tjek Halloween-arrangementerne ud i Vedbæk og Nærum, og har du ikke fået nok gys, så prøv den hjemsøgte kælder i Birkerød. Der er også krea, Disneyfilm og teater rundt om i Rudersdal i den kommende tid. 
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Halloween i Vedbæk 👻🎃

Vedbæk Kulturhus åbner dørene på selve Halloween fra kl. 17.30-21, hvor der er gratis pølsehorn, varm chokolade og lidt slik til alle børnene, der trænger til en pause fra at løbe rundt i gaderne. Der vil være underholdning og uhygge.

Tirsdag den 31. oktober 2023 kl. 17.30-21. Vedbæk Kulturhus, Vedbæk Stationsvej, Vedbæk. Gratis.

Læs mere om Halloween i Vedbæk

Halloween i Nærum 🎃👻

Skal I ud og rasle til Halloween? Så begynd i Nærum kirke til en kort og familievenlig gudstjeneste. Hør om Jack, hans roelanterne og rejsen mellem himmel og helvede. Find ud af, hvad Halloween har at gøre med kirkens højtid Allehelgen - det er næsten det samme, og alligevel overhovedet ikke!

Efter gudstjenesten er der lidt at spise til gåturen, og hvis man skal ud og rasle, kan man komme udklædt, men man kan også bare komme som man er.

Tirsdag den 31. oktober 2023 kl. 17-18, Nærum Kirke og sognegård, Kirkeåsen 10, Nærum. Gratis.

Læs mere om Halloween i Nærum Kirke

Lille spejl på væggen der: Kunstværksted på biblioteket

Alice i eventyrland, Harry Potter og Snedronningen. Børnelitteraturen er spækket med spændende spejle. Mest kendt er måske det fortryllede spejl fra Grimms eventyr om Snehvide. Kom til kunstværksted på biblioteket og lav dit eget magiske spejl.

Børn: Fra 5 år sammen med deres voksne.

26. oktober kl. 15-18, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, Birkerød.
Gratis, men der skal bestilles billet.

Læs mere og bestil billet til Birkerød (gratis)

Bambi, Askepot og Tornerose i Reprisen

Disney fylder 100 år, og det fejrer Reprisen med nogle af de mest ikoniske klassikere Disneys bagkatalog – i nyrestaurerede kopier. Den 11. november kan du opleve den rørende historie om ’Bambi’ (1942), den 12. november ’Askepot’ (1950), og den 18. og 19. november ’Tornerose’ (1959).
Alle tre film er gedigne eksempler på den håndtegnede og gennemarbejdede stil, der blev Disneys varemærke, og billetter til alle tre film koster kun 60 kr.
 
11. nov. (Bambi), 12. nov. (Askepot), 19. nov. (Tornerose). Alle dage kl. 13.30, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, Holte.

Find billetter

Hjemsøgt kælder i Birkerød

Har du ikke fået nok gys til Halloween, så besøg klovnenes hemmelige kælder og skræmt godt og grundigt igennem! Kælderen under Stationsvej 36 i Birkerød er nemlig hjemsøgt af klovne... Stor skrækfaktor garanteret!
Anbefales IKKE for børn under 12 år. Hvis børn under 12 år deltager, skal de være i selskab med en voksen.
 
Fredag den 3. november 2023, kl. 16.45-20.45. Kælderen under Stationsvej 36, 3460 Birkerød, indgang på siden af bygningen. Gratis.
 

Kreaklubben Live

Elsker dit barn tegneserierne og bøgerne om Mira? Så kom til biblioteket i Birkerød og oplev Miras kreative verden med forfatter Sabine Lemire og illustrator Rasmus Bregnhøi, der vil tegne og fortælle om Miras univers. Efter oplægget disker biblioteket op med en række forskellige kreaaktiviteter inspireret af Mira-historierne.

Det er gratis at deltage, men kræver billet til alle deltagende børn. Skynd jer inden de er væk. Alder: 8-12 år.

18. november 2023 kl. 13-15, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, Birkerød. Gratis, men kræver billet.

Teater for familien

Der er stadig billetter til den flotte familieforestilling Vinden i piletræerne på MantziusLive søndag den 29. oktober. Alder: fra fem år.
Forestillingen varer cirka 95 minutter inkl. pause.

Køb billet til Vinden i piletræerne

Oplev sammen

Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Frameld dig dette nyhedsbrev