Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Juletræstænding, julekoncert og nisser!

Juletræerne tændes flere steder i Rudersdal i den kommende tid - og måske julemanden også kigger forbi! Der er swingende koncert på Mantzius, nisser der skal findes på Vedbækfundene og mulighed for at lave krea i værkstedet på Gl. Holtegaard. 
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Juletræstænding i Holte, Vedbæk, Birkerød og Søllerød

Juletræerne tændes flere steder i Rudersdal den kommende tid - og julemanden kommer måske også!

24. november kl. 16.30 foran Rådhuset i Holte. Vedbæk Garden spiller julen ind på pladsen foran Rådhuset i Holte. Borgmester Ann Sofie Orth tænder træet kl. ca. 16.45. Her bliver der serveret gløgg, juice og småkager. Julemanden kommer på besøg og deler godter ud til børnene, og spejderne sælger fine juletræer.

30. november kl. 16.30 ved Vedbæk Kulturhus. Juletræstænding med sang og taler samt gløgg & æbleskiver og underholdning samt masser af hyggelig julestemning

3. december kl. 15.30 på Majpladsen i Birkerød. Borgmester Ann Sofie Orth byder velkommen kl. 15.30 og sognepræst Inger Merete Hansen holder juletræstalen. Holte Gospel og Duo Mosaik spiller op til fælles julesang.

3. december kl. 15 på Mothsgården i Søllerød. Juletræet tændes, julen synges ind, og der kan købes gløgg og æbleskiver, og museumsbutikken er fuldt med den smukkeste julepynt. Oplev årets hyggelige julestuer og fortællingen om Peters Jul.

Læs mere om juletræstænding i Rudersdal

Gratis julekoncert for børn med Tuesday Night Brass Band

Kom til en eminent swingende koncert for børn på MantziusLive den 3. december inden juletræet tændes på Majpladsen i Birkerød. Publikum - børn som voksne - involveres og musikken går lige i kroppen, og det er umuligt at sidde stille. Der skal danses, synges og klappes!

Koncerten afsluttes med fælles march mod Majpladsen, så vi alle kan se det store juletræ blive tændt.

Søndag den 3. december 2023 kl. 14, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7, 3460 Birkerød. Gratis.

Læs mere om julekoncert med Tuesday Night Brass Band

Nissejagt på Vedbækfundene

Kom til nissejagt på Vedbækfundene og i Gl. Holtegaards barokhave. Nisserne har fuldstændigt overtaget udstillingerne på Vedbækfundene, og alle nisserne i Vedbækfundenes udstillinger skal findes.

Der trækkes lod blandt alle deltagere i nissejagten om en flot plakat med nordiske dyr på. Du kan også deltage i en tegnekonkurrence. Tegn en juletegning og vær med i konkurrencen om en fin gave.

Nu og frem til lørdag den 30. december 2023, Vedbækfundene, Attemosevej 170, 2840 Holte, åbent: tirs.-fre. kl. 12-16, lør. og søn. kl. 12-17, man. lukket.

Læs mere om nissejagt på Vedbækfundene

Kreativt værksted på Gl. Holteagaard

Besøg det kreative værksted på Gl. Holteggard under udstillingen Far har dukker med af Emily Gernild og dekorer din egen kage. Med flamingokugler, perler, piberensere, silkepapir og andet finurligt kagepynt inviteres du til at skabe et lille kageværk til det store kagebord i værkstedet. Børn benytter værkstedet sammen med en voksen.
 
Nu og frem til 18. februar 2024, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte. Gratis at besøge, når entré til kunsthallen er betalt.

Læs mere om Gl. Holtegaard

Teater for familien

Der er stadig billetter til teaterforestillingen Sallys far, som spiller på MantziusLive den 27. februar 2024 kl. 17. Forestillingen den 26. februar er allerede udsolgt, så skynd dig at sikr dig din billet.

Alder: fra 4 år.

Køb billet til Sallys far

Oplev sammen

Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Frameld dig dette nyhedsbrev