Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Kulturklub Rudersdal logo

Kulturklubben i februar

Kære medlem, hjælp os med at gøre Kulturklubben endnu bedre.
 
Vi - Kultur i Rudersdal - ønsker skabe endnu bedre og mere relevante kulturtilbud til jer medlemmer. Vi håber derfor, at I vil bruge ca. fem minutter på at udfylde dette spørgeskema om bl.a. dine kulturvaner. Der er lodtrækning om gode præmier blandt jer, der besvarer:
 
 
Og så byder denne måneds nyhedsbrev som vanligt på gode tilbud og rabatter, bl.a. på eminent japansk animation i Reprisen, teater, opera og andet godt.
 
God læselyst og rigtig god fornøjelse fra Rudersdal Museer, Rudersdal Bibliotekerne, Reprisen, Birkerød Bio, MantziusLive og Gl. Holtegaard.
 

Vind præmier - udfyld spørgeskemaet, så vi kan skabe bedre kulturtilbud til dig

Vi har brug for jer medlemmes hjælp til at gøre Kulturklub Rudersdal endnu mere relevant og skabe endnu bedre kulturtilbud. Udfyld derfor gerne dette spørgeskema, der bl.a. spørger ind til dine kulturvaner og ønsker til Kulturklubben. Det tager ca. fem minutter.
 
Vind præmier
Du kan vinde præmier, hvis du besvarer spørgeskemaet. Vi sætter to teaterbilletter til Mordets Melodi, fire billettter til familiekoncert i Reprisen eller et kaffekort til Mothsgården på højkant blandt jer, der besvarer.
 
Held og lykke og tusind tak for hjælpen!
Udfyld spørgeskemaet, der undersøger Kulturklubmedlemmernes kulturvaner
 

’Drengen og hejren’ – med intro af Mette Holm

TID & STED:
Mandag d. 19. februar. kl. 19:00, Reprise Teatret, Øverødvej 10-12, 2840 Holte
 
Kejseren af animationsfilmen er klar med sin seneste film. ’Drengen og hejren’ byder på alt, hvad man kan forvente fra Hayao Miyazakis hånd: Håndtegnet animation fra øverste hylde, et gribende menneskeligt drama i en fortryllende eventyrverden. Det er intelligent animation for voksne og store børn. Filmen indledes af Japan-ekspert Mette Holm, der har lavet filmens danske undertekster. Der serveres et glas vin med forestillingen.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 80 kr., normalpris 100 kr.
Køb billet til Drengen og hejren - med introduktion
 

Teater: Marie og Carl Nielsen

TID & STED:
Mandag den 19. februar 2024 kl. 19, MantziusLive, Johan Mantziusvej 7A, Birkerød
 
Det bliver uden tvivl en unik oplevelse, når forestillingen ”Marie & Carl Nielsen i kunst og kærlighed” indtager MantziusLive. Skuespiller Lotte Andersen fortæller århundredets kærlighedshistorie, oplæser udvalgte breve fra ægteskabets brevveksling, som behændigt flettes sammen med en vifte af Carls Nielsens mange vidunderlige kompositioner fremført af LiveStrings og Nicolai Kornerup.
 
Efter forestillingen taler forfatter og skuespiller Lotte Andersen med litteraturformidler Julie Garde fra Rudersdal Bibliotekerne om, hvordan hun har arbejdet med det store materiale om Marie og Carl. 
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 220 kr., normalpris 250 kr.
Brug dit normale login til billetsystemet Billetten, når du skal købe billet. Har du ikke et, kan du nemt oprette det i systemet, når du skal betale.
Køb billet til Marie og Carl Nielsen
 

Halv pris på entréen på Mothsgården i uge 7

TID & STED:
9.-18. februar 2024, dagligt kl. 11-16 (mandag lukket), Mothsgården, Søllerødvej 24, 2840 Søllerød.
 
Mothsgården tilbyder i uge 7 halv pris på entréen til deres nye udstilling "Malplaceret", som præsenterer en række sjove billeder fra Historisk Arkiv Rudersdal, som i sig selv er fantastiske, men alt er dog ikke som det plejer. Publikum udfordres til at gå på jagt i billederne og finde de fejlplacerede elementer. Udstillingen giver samtidig anledning til en god snak på tværs af generationer om dengang og i dag. 
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 20 kr., normalpris 40 kr.
Læs mere om "Malplaceret"
 

Kulturcafé Grønland – en kulturhistorisk rejse

TID & STED:
Onsdag den 28. februar kl. 19, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
 
Kom med på en kulturhistorisk rundrejse i Grønland – og hør om litteraturen, landskabet, historien og menneskene. Kom med på en rejse fra Narsarsuaq i syd til Ilulissat i vest; til lands, til vands og i luften, og hør om nordboere, slæderejser, gletsjere og åndemanere, når bibliotekar Jesper Christoffersen og litteraturformidler Julie Garde fortæller - i ord, lyd og billeder.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris 32 kr., normalpris: 40 kr. 
Køb billet og læs mere om kulturcafé om Grønland
 

Rabat på opera og ballet i Birkerød Bio

TID & STED:
Februar-juni 2024, Birkerød Bio, Birkerød Hovedgade 34, 3460 Birkerød.
 
Få rabat på opera- og billetforestillinger fra London og Paris, som live-transmitteres i Birkerød Bio. I februar måned tilbyder Birkerød Bio nemlig, at medlemmer af Kulturklubben kan købe et rabatkort til tre balletter eller opera, og kun betale for to. Køb rabatkortet i selve biografen og vælg frit mellem tre forestillinger. Hele programmet kan ses på Birkerød Bios hjemmeside.
 
KLUBFORDEL:
Klubpris: 400 kr., normalpris 600 kr. Rabatkortet købes i Birkerød Bio.
Se programmet
 

Gratis kaffe eller sodavand til Chris Minh Doky på MantziusLive

TID & STED:
Lørdag den 3. februar kl. 20.00, MantziusLive, Johan Mantzius vej 7, 3460 Birkerød
 
Skal du høre Chris Minh Doky på MantziusLive den 3. februar? Så kan du få en gratis kop kaffe, vand eller sodavand til koncerten, hvis du viser dit medlemskort i baren.
Er du ny medlem og har endnu ikke et medlemskort, så vis nyhedsbrevet og få udleveret et klubkort enten i døren eller i baren på MantziusLive.
 
KLUBFORDEL:
Få en gratis kop kaffe eller sodavand til koncerten ved fremvisning af dit Kulturklub-kort i baren.
Køb billet til Chris Minh Doky
 

Udfyld spørgeskemaet og vind præmier

Logo: Kulturklub Rudersdal
Brug fem minutter og hjælp os med at gøre Kulturklubben endnu bedre.
 
Udfyld spørgeskemaet og deltag i lodtrækning om to teaterbilletter til Mordets Melodi, fire billettter til familiekoncert i Reprisen eller et kaffekort til Mothsgården.
 
På forhånd tak for din hjælp!
SPØRGESKEMA: Hvad synes du om kulturtilbuddene i Rudersdal?
 

Få en ven med i Kulturklubben

Logo: Kulturklub Rudersdal
Få din veninde, ven, søster, nabo eller en anden med i Kulturklubben og få endnu flere at dele gode kulturoplevelser sammen med. Der er altid plads til flere medlemmer.
 
Send nyhedsbrevet videre til dem, du gerne vil have med i klubben.
 
Link til indmeldelse findes lige herunder.
Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal
 

Få inspiration til flere oplevelser

Logo: Oplev Rudersdal
Husk, du kan altid finde inspiration til oplevelser nær dig på Rudersdal Kommunes kulturplatform oplevrudersdal.dk.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Oplev Rudersdal, så får du løbende inspiration på mail ca. hver 14. dag.
Logo: Oplev Rudersdal for børn
'Oplev Rudersdal for børn'
Har du børn eller børnebørn, så tilmeld dig nyhedsbrevet, og få alle de spændende og lærerige arrangementer sendt direkte til din indbakke hver 14. dag.
Oplevrudersdal.dk