Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Fastelavn og vinterferiesjov!

Fastelavn, vildsvinejagt, bogbingo, krea og film. Vinterferien nærmer sig og den byder på sjove og hyggelige aktiviteter for børn i Rudersdal.
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Fastelavn på Mothsgården

Slå katten af tønden på Mothsgården, som byder på gratis fastelavnsboller til de første 150 børn. Har du lyst, kan du komme med på skattejagt i den sjove fotoudstilling ’Malplaceret’ med helt tossede billeder.
Der er gratis adgang til museets udstillinger for både børn og voksne, og trænger du til en lille pause, er der mulighed for at købe kaffe, kakao, popcorn og andre lækkerier i museumsbutikken.

Søndag den 11. februar kl. 13.00-14.30, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte Gratis.

Læs mere om fastelavn på Mothsgården

Fastelavn i Nærum

Nærum Grundejerforening og "Det sker i Nærum" inviterer alle store og små til fastelavn i Nærum. Der vil være tre tønder (børnehave alder, 0-4 klasse og +5 klasse) og præmier for bedste udklædning.
 
Søndag den 11. februar kl. 11, Biblioteksparken ved Nærum bibliotek, Biblioteksalleen 3, 2850 Nærum. Gratis.
 

Fastelavn på Havarthigaarden

Havarthigaarden og 1. Holte Spejderne og har fundet tønder, køller og katte frem til fastelavnsfejring på gårdspladsen. Der er præmier til de tre bedst udklædte børn og noget til slikmundene og lidt til tørsten, når kattedronningen eller kattekongen har slået det sidste bræt til jorden.
 
Søndag den 11. februar kl. 14, Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte. Gratis.
 

Bogbingo - sjov med højtlæsning

Kom op på biblioteket i Birkerød og Nærum, snup en bingoplade, og gå på jagt efter læseudfordringerne. Du løser bingopladens felter, mens du er på biblioteket, og opdager undervejs nye bøger – måske skal nogle af dem med hjem og læses færdigt? Når I har fået fuld plade venter en lille belønning. 

For børn fra 3-8 år sammen med voksne. 

9.-18. februar 2024, Hovedbiblioteket i Birkerød og Nærum Bibliotek. Gratis.
 

Feriefilm på biblioteket

Kom til vinterferiehygge på biblioteket, hvor vi ser film fra Filmstriben på storskærm for både de yngste og større børn.

Film for de yngste (fra ca. 3 år) vises kl. 10.30, film for de større (fra ca. 7 år) vises kl. 14.30.

13. februar 2024 kl. 10.30 og 14.30, Biblioteksalléen 3, 2850 Nærum. Gratis.
15. februar 2024 kl. 10.30 og kl. 14.30, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Gratis.

Læs mere om feriefilm

Vinterferiekrea på biblioteket

Til feriekrea på biblioteket laver vi fine snefnugbilleder af maling, farvekridt og salt. Der skal så lidt til at skabe ægte vintermagi, der er lige til at hænge op derhjemme. 

Kl. 13.00 kan du, mens du laver krea, lytte til en god vinterferiehistorie, når en af børnebibliotekarerne læser højt. 

For børn fra 4-8 år.

Tirsdag den 13. februar 2024 kl. 12-14, Nærum Bibliotek, Biblioteksalleen 3, 2850 Nærum. Gratis.

Torsdag den 15. februar 2024 kl. 12-14, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Gratis.

Læs mere om feriekrea

Vildsvinejagt i jægerstenalderen

Rundt omkring i udstillingen på Vedvækfundene har små bitte vildsvin gemt sig. Gå på jagt i urskoven, find dem alle og vind en flot vildsvinefigur. Du kan også løse opgaver og blive blive klogere på, hvordan stenalderjægerne i Vedbæk gik på vildsvinejagt, og hvad de brugte vildsvinet til.

Lørdag den 10. til søndag den 18. februar 2024, 12:00 - 16:00 (lør + søn til kl. 17:00), Vedbækfundene, Attemosevej 170, 2840 Holte. Børn gratis /Voksen alm. entré

Læs mere

HELT TOSSET i vinterferien på Mothgården

Kom til HELT TOSSET i vinterferien og vær detektiv for en dag og gå på opdagelse i fotoudstillingen 'Malplaceret' på Mothsgården. Find ting fra nutiden, som ikke passer til fortiden. Som detektiv får du både et opgaveark og en kakao med, når du skal på opdagelse.

Fredag den 9. til søndag den 25. februar 2024, 11-16, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte. Børn gratis /Voksen alm. entré

Læs mere

Værksted med kreativ vært på Gl. Holtegaard

Få hjælp og inspiration af den kyndige værkstedsvært i det kreative værksted på Gl. Holtegaard i vinterferien. Skab dit eget lille kagekunstværk af flamingokugler, perler, piberensere, silkepapir og andet kagepynt.

Lørdag den 10. og 17. februar 2024, kl. 12-15:30, Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, Holte. Børn gratis /Voksen alm. entré

Læs mere

Filmhygge i Reprisen og Birkerød Bio

Der er fuld smæk på gode filmoplevelser med børnene i Reprisen og Birkerød Bio i vinterferien.

Se Reprise Teatrets program

Se Birkerød Bios program

Familiekoncerter i Reprise Teatret

Reggae skal ud til børnene. Kom med på en musikalsk rejse til reggaens hjemland Jamaica og et festfyrværkeri af en koncert, når reggaen indtager Reprisen. For børn mellem 6-10 år og deres familier.

Søndag den 17. marts kl. 13.00.

Læs mere og køb billet

Musikflyveren – Fra morgenmad til skumbad. Kom til inddragende og skøn børnekoncert, når Musikflyveren lander og spiller sangene fra albummet ”Fra morgenmad til skumbad”. For børn mellem 3-7 år og deres familier.

Søndag den 14. april kl. 13.00.

Læs mere og køb billet

Frameld dig dette nyhedsbrev