Se dette nyhedsbrev i en browser
Oplev for børn

Oda Omvendt, legestue og familieløb!

Orienteringsløb, legestue, KLUB13-fest eller koncert? Eller Oda Omvendt på Mantzius? Der er noget for børn i alle aldre og deres familier i den kommende tid i Rudersdal!
 
God fornøjelse ønskes alle børn fra 
Oplev Rudersdal 
 
PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, familie og venner, som kan tilmelde sig med et klik herunder:
 
Det med småt: Vi tager forbehold for aflysninger, fejl og ændringer i tider, steder og priser samt udsolgte aktiviteter.

Familie- og motionsorienteringsløb i Rude Skov

Snup en weekend i det fri med orienteringsløb! Orienteringsklubben OK ØST inviterer alle interesserede til at prøve orienteringsløb i Rude Skov tre søndage i februar og marts.

Efter turen i skoven kan du snakke med en naturvejleder på Naturskolen og få lidt varmt at drikke indenfor.

Søndag den 25. februar, 3. og 10. marts 2024, start mellem kl. 10-11, Naturskolen Rude Skov, Biskop Svanes Vej 50, Birkerød, Pris: 30 kr/person, max. 100 kr for en familie.

Læs mere

BibStart - syng med din baby

Kom op og syng, og lær nogle basale fagter (tegn til tale) til velkendte og nye børnesange sammen med din baby på biblioteket i Birkerød. 'BibStart' finder sted kl. 10 til 11 før den åbne legestue. En børnebibliotekar introducerer bøger til de mindste, og temaet skifter fra gang til gang. Der er legetøj til de små og kaffe og te til de voksne.
 
Torsdag den 29. februar 2024, kl. 10, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
 

KLUB 13-FEST for 6. klasser

Har du et barn i 6. klasse, så send ham eller hende til KLUB13 fest på Rudegaard Idrætsanlæg (Holte Hal 1) den 1. marts. DJ Salim spiller op til et brag af en fest, hvor der også vil være masser af konkurrencer og sjove aktiviteter.

Det koster 50 kr. at deltage. Tilmelding og betaling på forhånd. Medbring UngKort eller sundhedskort - stregkodenen scannes i indgangen.

Fredag den 1. marts kl. 20-23, Rudegaard Idrætsanlæg (Holte Hal 1), Kongevejen 464-468, 2840 Holte. Billetter: 50 kr.

Læs mere og køb billet til KLUB13

Koncert med NUO – Nordsjællands Ungdomssymfoniorkester

Nordsjællands UngdomssymfoniOrkester (NUO) spiller foråret ind med en koncert på Nærum Gymnasium den 1. marts. Oplev de fremragende fortolkninger af blandt andet Schubert, Sibelius og Holst. NUO er som altid ledet og dirigeret af Morten Ryelund.
Fredag den 1. marts kl. 19.30, Nærum Gymnasium, Nærum Hovedgade 30, 2850 Nærum. Fri entré

Læs mere om koncerten

Nye bøger og nyt legetøj på biblioteket

Børneområdet på Hovedbiblioteket i Birkerød har fået nye sjove legemøbler, udklædningstøj og meget mere. Også er der kommet en masse nye bøger hjem, bl.a. den (længe ventede) fantastiske bus!, en fin bog med Jas & Mika, og en bog hvor man skal finde pøller.
 
Tag store og små børn med til leg og læsning! Psst... Legeområdet er for børn 0-10 år.
 
Hovedbiblioteket i Birkerød, Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Gratis.

Fars legestue åbner i Nærum

Er du far til et barn i alderen 0-5 år, og bor du i Rudersdal Kommune? Måske på barsel eller har en fridag med dit barn? Så kom og vær med til Fars Legestue på Nærum Bibliotek.

Hver torsdag fra kl. 12.00-14.00 kan fædre mødes med deres små børn på biblioteket og hygge, lege, snakke og tumle sammen. Sundhedsplejersken kigger forbi i den sidste time fra kl. 13-14, og svarer på spørgsmål om både stort og småt.

Torsdage kl. 12-14, Nærum Bibliotek, Biblioteksalléen 3, 2850 Nærum. Gratis.

Læs mere om Fars legestue i Nærum

Oda Omvendt på Mantzius 

Kom med til en musikalsk og farverig oplevelse, når Oda Omvendt og Dr. Pink indtager scenen med deres energiske show med sjove beats. Varighed ca. 45 minutter.

Søndag den 24. marts 2024, kl. 11 på MantziusLive.

Familiekoncerter i Reprise Teatret

Reggae skal ud til børnene. Kom med på en musikalsk rejse til reggaens hjemland Jamaica og et festfyrværkeri af en koncert, når reggaen indtager Reprisen. For børn mellem 6-10 år og deres familier.

Søndag den 17. marts kl. 13.00.

Læs mere og køb billet

Musikflyveren – Fra morgenmad til skumbad. Kom til inddragende og skøn børnekoncert, når Musikflyveren lander og spiller sangene fra albummet ”Fra morgenmad til skumbad”. For børn mellem 3-7 år og deres familier.

Søndag den 14. april kl. 13.00.

Læs mere og køb billet

Frameld dig dette nyhedsbrev