Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Tak for et godt første Medskabermøde - vi mødes igen i november ⚡️

Onsdag den 9. oktober mødte en masse engagerede mennesker op til det første Mantzius Medskabermøde. Tak for det! Det var fantastisk at møde jer, høre jer udfolde ideer, mærke skabertrang og få vist jer nogle af alle de mange kvadrameter, som vi sammen skal have skabt masser af liv i.

Medskabermøder i november og december
Missede du mødet? Fortvivl ej, der er Medskabermøde igen den torsdag den 14. november kl. 16.30-18 og onsdag den 11. december samme tid.

Det er helt fint bare at være nysgerrig - der er brug for alt slags engagement - så kom til de næste møder eller sving forbi en dag, du er i nærheden og se tavlen, som hænger i foyeren, som giver et overblik over, hvad der så småt er ved at komme gang i.

Ideer og projekter, I gerne vil skabe
På mødet den 9. oktober kom der en række konkrete ideer frem, som de fremmødte samledes om og havde lyst til at skabe. I overskrifter var det:

  • Væveværksted
  • Mørkekammer (til foto og grafik)
  • Organisering af værkstedet (tværgående)
  • Keramik
  • DIY repair, faglige input, samvær om genbrug
  • Mantzius leverum - lokal fællesskab (for alle)
  • Fællesspisning/fællessang
  • Familie/børneevents
  • Mantzius for alle - inklusion
  • "Lokal/fælles" samskabelse, Rudersdal
Er der noget af det her, du er nysgerrig på, gerne være vil med til at skabe eller bakke op om? Skriv til Medskaber-mailen, kom forbi Mantzius og til Medskabermøder. Så sørger vi for, at I bliver forbundne.
 
Brug Medskaberkontoret
Er I allerede en gruppe, der har brug for at mødes og arbejde videre med jeres ideer, så står der et kontor til jer på Mantzius, som I frit kan bruge. Find Medskaberkontoret på første sal i Rektorfløjen. Op ad trappen ved restauranten og drej til venstre. Der er et skilt på døren.
 
Kontoret er åbent hver dag fra 9-16, og kan tilgås med nøglebrik efter kl. 16. Har du brug for nøglebrik, kontakt os.
Kontoret kan som udgangspunkt ikke forhåndsbookes. Vi opfordrer til, at I bare møder op og ser om der er plads; der kan sagtens sidde flere grupper samtidig og arbejde. Ellers sætter I jer i foyeren eller snupper et andet ledigt lokale på Mantzius - eller går over på Birkerød Bibliotek, hvor man lukke sig ind mandag til torsdag indtil kl. 22 (fredag-søndag til kl. 18) med sit sygesikringskort.
 
Facebookgruppe
Der er et ønske om en Mantzius Medskabergruppe på Facebook, hvor alle I Medskabere kan finde hinanden, lave aftaler, udvikle og tale sammen. Det lyder fedt! Der er brug for, at nogen af jer vil administrere den. Det vil sige formulere retningslinjer for gruppen og lukke folk ind i gruppen. Der er brug for minimum to personer til denne opgave. Er det noget for dig, så skriv til Mantziusmedskaber@rudersdal.dk så sørger vi for, at I får kontakt til hinanden og hjælper med at få det sat i gang.
 
Giv lyd!
Du er altid velkommen til at komme forbi eller skrive til os med ideer, spørgsmål og engagement. Skriv til Mantziusmedskaber@rudersdal.dk eller ring på 7268 5641.
 
Vi ses på Mantzius!
 
Med venlig hilsen

Andreas og alle på Mantzius
 

Del nyhedsbrevet

Del endelig nyhedsbrevet med alle dem, du forestiller dig er interesserede i at følge med i udviklingen af Mantzius og som har lyst til at engagere sig.
 
Send dem nyhedsbrevet og link til tilmelding:
 
Du kan også følge begivenhederne på Facebook: